12 Μαΐ 2015

Όταν η πολιτική ακολουθεί την χριστιανική ηθική, υπάρχει ελπίδα!!!


Όταν η πολιτική ακολουθεί την χριστιανική ηθική, υπάρχει ελπίδα!!!

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ (ΔΥΤΙΚΗ) ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
«Τρέμει η γη» στην Κόκκινη Πλατεία: Χιλιάδες πολεμιστές, 
οχήματα και αεροσκάφη σε μια πρωτοφανή παρέλαση!

Και αυτό που όλοι περίμεναν ολόκληρη η Παρέλαση της Νίκης του 2015!
  • ιφιγένεια γεωργιάδου Ποιος ειναι ο χριστιανός?
    είναι και 
    φαίνεται.....

    ο αρχηγός όλων των στρατών υποθέτω στη Ρωσία 
    γιατι είδα την παρέλαση στα ρωσικά...
    και καταλαβα...
    αλλά αυτός έδωσε αναφορά στον Πουτιν...
    κι άρχισε η παρέλαση....
    Κι εγώ την είδα στα Ρωσικά άλλα δεν έχασα αυτή την φάση. 
    Που την πέτυχα? 
    στην αρχή καλέ.....
    Απίστευτη φάση.
    και γιατί σταυροκοπιέται? 
    μην τον περάσουν για μούσλι?...
    σιγά μην τον περάσουν kellogs..
    τι μούσλι καλέ...
    καλα διάβασα μούσλι?
    μουσλίμ... 
    μωαμετανό....
    χαχα μου έφυγε το μμμμμμμ Δ.Μ
  • ιφιγένεια γεωργιάδου Οι Ρώσοι πραγματοποίησαν μια πρωτοφανή επίδειξη προβολής ισχύος κατά τη διάρκεια της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης που παγματοποιήθηκε σήμερα στη Μόσχα για τον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης http://www.defencenet.gr/.../%CF%83%CE%B5%CE%AF%CF%83%CF...
  • Mazlimi Maria Και καλά έκαναν ... Επιτέλους το γιόρτασαν και φυσικά ο Hollande δεν μπόρεσε να πάει :((( ούτε και ο Πούτιν μπόρεσε να έρθει ....
  • ιφιγένεια γεωργιάδου Anastasios καλησπέρα να είσαι πάντα καλά με υγεία και χαρά!!!
  • ιφιγένεια γεωργιάδου Η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ δεν αναμένεται στη Μόσχα παρά την επομένη των εορτασμών, για συνομιλίες με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.Maria μετά τους εορτασμούς οι συζητήσεις....τι συζητάνε τόσο καιρό....αναρωτιέμαι.....πολλά ερωτηματικά;;;;;;;;;;;;;;;;;
  • Mazlimi Maria Η Ουκρανία είναι το κύριο θέμα που καίει Ευρώπη και Αμερική. Τα γράφω και γελάω ...το διάβασα και για την Γερμανίδα ... Αυτή δεν περίμενα να πάει ούτως ή άλλως !!! Αχ ... Ας κρατήσω και εγώ το στοματάκι κλειστό καλύτερα ... Καλό βραδάκι να έχεις Ιφιγένεια και ευχαριστουμε για τις υπέροχες φωτό !!!!!!
  • ιφιγένεια γεωργιάδου Maria συμφωνώ.....μίλα να μαθαίνουμε ...ο καιρός πλησιάζει .....η τελική αναμέτρηση....με γνώριμο τον νικητή ...ο Ιησούς Χριστός της Ορθοδοξίας .....
  • Mazlimi Maria Μεγάλο το θέμα και εγώ στο δρόμο για δουλειά ... Δεν νομίζω οτι χωράνε τέτοιες αναλύσεις εδώ μεσα ... Άλλωστε είναι γνωστά στο κόσμο πλέον τι θέλουν οι μεγάλες δυνάμεις. Πάντως ο ψυχρός πόλεμος δεν τελείωσε ποτέ ..
  • Zachariou Christos Καλημέρα σας. Αναφορά στον υψηλότερο σε βαθμό (τον πρόεδρο) δίνει ο ...έχων το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης..... το οποίο πρόσταγμα λαμβάνει από τον γενικό αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων. Αυτοί καθώς φαίνεται όμως νοιώθουν όλοι σαν αρχηγό τους τον ίδιο τον Χριστό!
  • ιφιγένεια γεωργιάδου Zachariou Christos η πίστη στον Ιησού ενισχύει και ενδυναμώνει τους αθλητές της ειρήνης!!!
     · 5 ώρες
  • Zachariou Christos Όταν ρωτήσαμε έναν πνευματικό με τον οποίο έχει σχέση πνευματική ο Μπούτιν μας περιγράψει μας είπε το εξής. <<Είναι εκκρητικός όταν νοιώσει αδηκία>> αλλα συνέχισε << Αγαπά πολύ τον Χριστό και την Παναγία.>> Και μας περιέγραψε μια συγκλονιστική στιγμή όπου αυτός ο ηγέτης μιας υπερδύναμης του ζήτησε να παραμείνουν μόνοι σε ένα εκκλησάκι της παναγίας. Και τότε αυτός αυτός ο άνδρας που μοιάζει γυμνασμενος σκληρός και άτρωτος έπεσε στο πάτωμα μπροστά στο οικόνησμα της Θεοτόκου. Προσευχόταν για κάμποση ώρα και τα ΄δκρυα του ΄΄ετρεχαν ασταμάτητα. Αυτή είναι η δύναμη του που εκρήνγητε μέσα από την ψυχή και της καρδίας την πειρωμένη πίστη.
  • ιφιγένεια γεωργιάδου Προσευχόταν για κάμποση ώρα και τα ΄δακρυα του ΄΄ετρεχαν ασταμάτητα>>> Christos με συγκινούν βαθύτατα οι πληροφορίες σου για τον Πούτιν....
  • Zachariou Christos Λάθοςπου οι έλληνες πολιτικοί βλέπουν προς αυτούς μόνον όταν νοιώθουν μόνοι και απειλούμενοι απο τους <<φίλους μας>> ευρωπαίους κλπ. Κύρια Ιδιγένεια, ρωτήθηκε μετά τα τραγικά γεγονότα του 2013, και την οικονομική τργωδία που μας επέβαλαν οι <φ'ιλοι μας> από κύπριο δημοσιογράφο και υπάρχει και καταγεγραμμένο δημόσια: Πήραν και τα λεφτά των ρώσων τι προτείθεσθε να κάνετε; Και απάντησε: Είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί και εσείς το ίδιο. Στεναχωρηθήκαμε, αλλά δεν θα θυμώσουμε μαζί σας.
     · 2 ώρες
  • ιφιγένεια γεωργιάδου Είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί και εσείς το ίδιο. Στεναχωρηθήκαμε, αλλά δεν θα θυμώσουμε μαζί σας.>>> Οταν η πολιτική ακολουθεί την χριστιανική ηθική υπάρχει ελπίδα!!!
  • Zachariou Christos Ασφαλώς!!! · 2 ώρες



ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ (ΔΥΤΙΚΗ) ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
«Τρέμει η γη» στην Κόκκινη Πλατεία: Χιλιάδες πολεμιστές, 
οχήματα και αεροσκάφη σε μια πρωτοφανή παρέλαση (εικόνες,vid) (εδώ)

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλαν σήμερα οι ρωσικές ΕΔ με την εντυπωσιακότερη παρέλαση όλων των χρόνων από την ίδρυση της Ρωσικής Ομοσπονδίας το 1991, για πολλούς ακόμα και από το 1945 λόγω της προβολής ισχύος των νέων πρωτοεμφανιζόμενων οπλικών συστημάτων, παρουσία του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν και του Ρώσου ΥΠΑΜ Σεργκέι Σοιγκού, αλλά και του Κινέζου προέδρου Ξι Ζιπίνγκ.

Οι Ρώσοι πραγματοποίησαν μια πρωτοφανή επίδειξη προβολής ισχύος κατά τη διάρκεια της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης που παγματοποιήθηκε σήμερα στη Μόσχα για τον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης Υπό την διοίκηση του αρχηγού του ρωσικού Στρατού στρατηγού Oleg Salyukov στρατιωτικές παρελάσεις πραγματοποιήθηκαν σε 26 ρωσικές πόλεις.

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ευχαρίστησε τη Γαλλία, τη Βρετανία και τις ΗΠΑ για τη συμβολή τους στη νίκη επί των ναζί.

«Ευχαριστώ τους λαούς της Βρετανίας, της Γαλλίας και των ΗΠΑ για τη συμμετοχή τους στη νίκη. Ευχαριστώ τις διάφορες αντιφασιστικές χώρες που πήραν μέρος στις μάχες εναντίον των ναζί από τις τάξεις της αντίστασης και την παρανομία», δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος πριν τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του πολέμου. Ενώπιον πολλών εκατοντάδων χιλιάδων θεατών, οι ρώσοι στρατιωτικοί παρουσίασαν ένα αντίγραφο της σοβιετικής σημαίας που υψώθηκε τον Μάιο του 1945 στο Βερολίνο και στη συνέχεια ο ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού επιθεώρησε τους περισσότερους από 16.000 στρατιώτες που συμμετέχουν στην παρέλαση.

Ο υπουργός έφθασε στην Κόκκινη Πλατεία επιβαίνοντας σε ένα ανοιχτό Zil της σοβιετικής εποχής. Στη Μόσχα, ο πρόεδρος Πούτιν υποδέχθηκε τους ηγέτες αναδυόμενων δυνάμεων όπως τους προέδρους της Κίνας Σι Τζινπίνγκ και της Ινδίας Πρανάμπ Μουχέρτζι, τον αιγύπτιο ομόλογό του Άμπντελ Φάταχ αλ-Σίσι ή τον κουβανό πρόεδρο Ραουλ Κάστρο, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν. Το νέο άρμα μάχης Armata, το νέο ερπυστριοφόρο ΤΟΜΑ Kurganets-25, το νέο εξοπλισμένο τροχοφόρο ΤΟΜΠ Bumerang, το νέο Α/Κ πυροβόλο 2S35 Koalitsija-SV πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους.

Η πρώτη δημόσια παρουσίαση του Armata καθώς και των υπολοίπων οχημάτων ήταν από τα πλέον καλά φυλαγμένα μυστικά της φετινής παρέλασης. Το Armata είναι εξοπλισμένο με πυροβόλο 2A82 των 125 χλστ., το 2S35 με πυροβόλο των 152 χλστ., το ΤΟΜΑ Kurganets με πυροβόλο των 2A42 των 30 χλστ. και συζυγές PKT των 7,62 χλστ. ενώ θα μεταφέρει και ένα τετραπλό εκτοξευτή Α/Τα πυραύλων Kornet. Σε ό,τι αφορά το Bumerang ο οπλισμός του θα είναι εξίσου εντυπωσιακός για τροχοφόρο ΤΟΜΠ καθώς θα φέρει και αυτό το πυροβόλο 2A42 των 30 χλστ.

Να σημειωθεί πως το 2S35 διαθέτει διπλό σύστημα αυτόματης επαναγέμισης με ικανότητα βολής 16 βλημάτων το λεπτό, την ώρα που το πλέον σύγχρονο σύστημα της κατηγορίας του- το PzH-2000- μπορεί να βάλει 11 με 12 βλήματα το λεπτό. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η μεγαλειώδης παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης στην Κόκκινη Πλατέια της Μόσχα. Ήταν η 70η από τότε που έγινε πρώτη φορά το 1945. Από το 1991 που η Ρωσία υπάρχει με την σημερινή της μορφή, ήταν μακράν η πιο λαμπρή.

Συνολικά 21 τύποι αεροσκαφών της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας που βρίσκονται εν υπηρεσία συμμετείχαν: στρατηγικά βομβαρδιστικά Tupolev-160, Tupolev 95MS και Tupolev22M3, καταδιωκτικά MiG-31, βομβαρδιστικά Sukhoi-24M και Sukhoi-34, μαχητικά-βομβαρδιστικά Sukhoi-25 SM, εκπαιδευτικά και τζετ Yakovlev-130, και διάφοροι τύποι ελικοπτέρων, όπως Kamov-52, Mi-28N και Mi-35, Mi-26 και Mi-8 AMTSH, Ansat-UΣτην παρέλαση συμμετείχαν 16.500 ένστολοι. Είναι μακράν η μεγαλύτερη ρωσική παρέλαση και για πολλούς, πιθανότατα ξεπέρασε και τις σοβιετικές. H Victory Parade πραγματοποιήθηκε σε 26 πόλεις σε όλη τη Ρωσία.

Βίντεο: Ακολουθούν παρελάσεις από το 1945 μέχρι και σήμερα προς σύγκριση της εξέλιξης της ισχύος του «Κόκκινου Στρατού» στο βάθος των δεκαετιών, είτε με την πρόγονη σοβιετική εκδοχή του είτε με την σημερινή ρωσική ορθόδοξη μορφή. ΕΔΩ
  • Ομιλία Ζούκωφ το 1945
  • Η πρώτη παρέλαση του 1945
  • Η παρέλαση του Οκτώβρη 1965 
  • Η παρέλαση του Οκτώβρη του 1967
  • Παρέλαση του 1974
  • Η παρέλαση στο απόγειο του Ψυχρού Πολεμου επί Λεονίντ Μπρέζνιεφ το 1975
  • Παρέλαση του 1985
  • Παρέλαση του 1990. Η τελευταία με τον Μ.Γκορπαμτσόφ ως πρόεδρο της Σοβιετικής Ένωσης.
  • Aκόμα και στα σκοτεινά χρόνια του Μ.Γιέλτσι το 1995 η παρέλαση δεν στερούνταν λαμπρότητας.
  • Η περσινή παρέλαση του 2014
  • Aπόσπασμα από την φετινή παρέλαση του 2015
  • Και αυτό που όλοι περίμεναν ολόκληρη η Παρέλαση της Νίκης του 2015!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.