23 Φεβ 2016

Η ύλη δεν υπάρχει πουθενά στο συμΠΑΝ


Η ύλη δεν υπάρχει πουθενά στο συμΠΑΝ

"Divine sound is the cause of all manifestation. 
The knower of the mystery of sound knows 
the mystery of the whole universe."

Είναι ψεύτικη μια απεικόνιση σε 2 ΔΙΑ στάσεις ψ και χ, δλδ της ψυ...χης, η αλήθεια είναι με την 3η ΔΙΑ στάση Ω του ο μέγα μαζί, δλδ του χώρου, δλδ της μάζας... γιατί η ύλη δεν υπάρχει πουθενά στο συμΠΑΝ.


Σχόλια
ιφιγένεια γεωργιάδου Στους ήχους μυστηριακά κωδικοποιείται η ιστορία της δημιουργίας θεμελιακά...14 Φεβρουαρίου στις 2:18 μ.μ.
ιφιγένεια γεωργιάδου Στο τρισυπόστατο λειτουργικά εμπεριέχεται το δομικό πλέγμα της ενότητας ...14 Φεβρουαρίου στις 2:21 μ.μ.
Δημητρης Μετσοβιτης ΜΟΝΟ....οπτικά με το μάτι του μεγάλου αδελφού του τυφλωμένου ερπετού του Κύκλωπα του ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ
ιφιγένεια γεωργιάδου Των διαπλοκών... των διαδικτυακών περιπλοκών των αδια φορων περι ουσιών... των βάσεων πληροφοριών...που ενέχουν την σπορά των πολλαπλών προσωπικοτήτων...14 Φεβρουαρίου στις 2:46 μ.μ.
Δημητρης Μετσοβιτης Οι ΔΙΑφορες της πυκνότητας της ΜΑΖΑΣ για τους αφελεις μονοφθαλμους ειναι ύλη, αερας, υγρα, στερεα, ενέργεια14 Φεβρουαρίου στις 6:09 μ.μ.
ιφιγένεια γεωργιάδου ....W=m.g →m=w/g ...με ένα ορισμό αμφίβολης προσδιοριστικής ωφέλειας η μάζα παραμένει ένας λόγος... 15 Φεβρουαρίου στις 9:56 π.μ.Τροποποιήθηκε
ιφιγένεια γεωργιάδου Τα μετρήσιμα βαρυτικά κύματα...ίσως να επιβεβαιώνουν την ειδική θεωρία σχετικότητας...το βαρυτόνιο παραμένει ζητούμενο για την μελέτη των βαρυτικών πεδίων...το φώς θα επαληθεύσει την μυστηριώδη αυτή εμπλοκή... 15 Φεβρουαρίου στις 9:54 π.μ.Τροποποιήθηκε
Δημητρης Μετσοβιτης το Σύμπαν που δεν εκπέμπει ή δεν αντανακλά ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, που μπορεί να μετρηθεί, τότε το ονομάζουμε σκοτεινή ύλη15 Φεβρουαρίου στις 9:57 π.μ.Τροποποιήθηκε
Δημητρης Μετσοβιτης Aυτά είναι γνωστά με το όνομα «ψυχρή σκοτεινή ύλη» και παρά το ότι η ύπαρξή τους προβλέπεται από τις θεωρίες της Mοριακής Φυσικής, εντούτοις μέχρι σήμερα είναι υποθετικά. Δηλαδή δεν έχουν εντοπιστεί πειραματικά μέσω των επιστημονικών οργάνων 15 Φεβρουαρίου στις 9:59 π.μ.
Δημητρης Μετσοβιτης Ενέργεια μηδενικής κβαντικής ΔΙΑ στασης 15 Φεβρουαρίου στις 10:00 π.μ.
Δημητρης Μετσοβιτης Τι είναι όμως αυτή η ενέργεια μηδενικής κβαντικής κατάστασης; Σύμφωνα με τη Θεωρία της Σχετικότητας η μάζα και η ενέργεια συνδέονται με τη γνωστή σχέση Ε = mc2. Σύμφωνα με την κλασική άποψη, μέσω της σχέσης αυτής, απλώς περιγράφεται το πώς το θεμελιώδες φυσικό μέγεθος «μάζα» μετατρέπεται σε ένα άλλο, την «ενέργεια» 15 Φεβρουαρίου στις 10:03 π.μ.
ιφιγένεια γεωργιάδου E=m.c^2→m= E/c^2 ... η μάζα παραμένει ένας λόγος με μεταβλητή ποσότητα στον παρανομαστή...η ταχύτητα του φωτός σε νετρίνα στις πρόσφατες συγκρούσεις δεσμών φωτονίων μετρήθηκε περισσότερο από 300000 km/s...15 Φεβρουαρίου στις 10:19 π.μ.
ιφιγένεια γεωργιάδου The mystery of sound...παραμένει η γνωστική διαδικασία μελέτης και έρευνας ...Ο Δρ Kennedy πέρασε πέντε χρόνια μελετώντας οσα γράφει ο Πλάτωνας και διαπίστωσε ότι στην γνωστή του εργασία “Δημοκρατία” τοποθέτησε ομάδες λέξεων που σχετίζονται με τη μουσική μετά από κάθε δωδέκατο του κειμένου – σε ένα δωδέκατο, δύο δωδέκατα, κ.λπ. Αυτή η τακτική προτύπου εκπροσώπησε την δώδεκα νότες της ελληνικής μουσικής κλίμακας. Μερικές σημειώσεις ήταν αρμονικές, άλλες παράφωνες. Στις τοποθεσίες με τις αρμονικές νότες περιέγραψε τους ήχους που σχετίζονται με την αγάπη ή το γέλιο, ενώ οι θέσεις με τις παράφωνες νότες έχουν σημανθεί με στριγκούς ήχους ή τον πόλεμο ή τον θάνατο. Αυτός ο μουσικός κώδικας ήταν το κλειδί για την αποκρυπτογράφηση σε όλο το συμβολικό σύστημα του Πλάτωνα. http://www.enallaxnews.gr/.../o-mystikos-kwdikas-tou.../
Ένας ιστορικός της επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ ο Dr Jay…
ιφιγένεια γεωργιάδου Από την σύγκρουση δύο μαύρων τρυπών, οι ερευνητές του πειράματος LIGO κατάφεραν να ανιχνεύσουν τα βαρυτικά κύματα που παρήχθησαν. Αυτό, αποδεικνύει ακριβώς αυτό που είχαν προβλέψει η θεωρία του Αϊνστάιν. Ο σπουδαίος αυτός φυσικός, μέσα στην Γενική Θεωρία της Σχετικότητας είχε ισχυριστεί την ύπαρξη βαρυτικών κυμάτων, που μάλιστα μπορούν να παραχθούν από σύγκρουση μαύρων τρυπών!

Τα βαρυτικά κύματα εξαπλώνονται στο σύμπαν ως ομόκεντροι κύκλοι από μια κατακλυσμική πηγή-αφετηρία (ένα ακραίο συμβάν όπως εκρήξεις ή συγκρούσεις άστρων ή μαύρων τρυπών), «συμπιέζοντας» και «τεντώνοντας» τον ιστό του χωροχρόνου. Η ανίχνευση τους αναμένεται να χαρίσει ένα Νόμπελ Φυσικής στους επιστήμονες που έκαναν την ανακοίνωση, καθώς πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις της εποχής μας.

Read more http://apocalypsejohn.com/theoria-ainstain-epiveveothike.../
ιφιγένεια γεωργιάδου Δυο μαύρες τρύπες σε απόσταση 1,3 δισεκατομύρια έτη φωτός από τη Γη, με 29 και 36 ηλιακές μάζες αντίστοιχα, στροβιλίστηκαν μεταξύ τους και συγχωνεύθηκαν για να καταλήξουν σε μια μαύρη τρύπα 62 ηλιακών μαζών, δημιουργώντας βαρυτικά κύματα. https://www.youtube.com/watch?v=n5Ycv2yYNG8
ιφιγένεια γεωργιάδου Τα κύματα αυτά ανιχνεύθηκαν στη Γη από τους ανιχνευτές του πειράματος LΙGO με συχνότητες από 35 έως 250 Hz.
Από το έλλειμμα μάζας ΔΜ=29+36 – 62 = 3 ηλιακές μάζες, προκύπτει η ενέργεια που μεταφέρουν τα βαρυτικά κύματα.  http://physicsgg.me/.../%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF.../


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.