30 Σεπ 2014

Στην πραγματικότητα αντέχω την παρουσία σου όταν εσύ αγαπάς αυτό που είμαι...


Στην πραγματικότητα αντέχω την παρουσία σου
όταν εσύ αγαπάς αυτό που είμαι...
Ιφιγένεια Γεωργιάδου

Πως ο κόσμος είναι όμορφος!
Είναι υπέροχος όταν αντέχεις να ζείς 
με ειλικρίνεια κοντά στον εαυτό σου...
χωρίς αυταπάτες και ορισμούς ξένων επιβολών και υποδείξεων
που αγνοούν την φυσική ροή της ύπαρξης σου...

Στην πραγματικότητα αντέχω την παρουσία σου
όταν εσύ αγαπάς αυτό που είμαι...
κάτι που γίνεται εξαιρετικά απαιτητικό άθλημα
για όσους θέλουν την ησυχία τους και την βολή τους...

Τι άλλο να πώ... η συνείδησή μου είναι ήσυχη...
αγαπώ όλο τον κόσμο ...ιδαίτερα τους εχθρούς μου...
ανακάλυψα μετά από τόσες συγκρούσεις
ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να τους κρατάω κοντά μου...


Ιφιγένεια... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ♫ *✰ με συγκίνηση και αλληλέγγυα αγάπη

Ευχαριστώ με συγκίνηση και αλληλέγγυα αγάπη,
την φίλη μου Ιφιγένεια Γεωργιάδου,
για το ευφυές, υπέροχο, μοναδικό και συμπαντικά νοήματκό ποίημά της,
αποδεικνύοντάς μου για άλλη μια φορά, την συμπαράστασή της σε ώρες
που λόγια δεν χωρούν, παρά μόνο η καρδιακή της ποίηση,
μαζί με την μουσική της επιλογή μπορεί να με συντροφεύσει.

Ιφιγένεια... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ♫ *✰
Σοφία Ντρέκου / Αέναη επΑνάσταση


αγαπώ όλο τον κόσμο ..
ιδαίτερα τους εχθρούς μου...
ανακάλυψα μετά από τόσες συγκρούσεις
ότι είναι ο καλύτερος τρόπος
να τους κρατάω κοντά μου...

Πως ο κόσμος είναι όμορφος!
Είναι υπέροχος όταν αντέχεις να ζείς
με ειλικρίνεια κοντά στον εαυτό σου...
χωρίς αυταπάτες και ορισμούς
ξένων επιβολών και υποδείξεων
που αγνοούν την φυσική ροή της ύπαρξης σου...
Στην πραγματικότητα αντέχω την παρουσία σου
όταν εσύ αγαπάς αυτό που είμαι...
κάτι που γίνεται εξαιρετικά απαιτητικό άθλημα
για όσους θέλουν την ησυχία τους και την βολή τους...
Τι άλλο να πώ... η συνείδησή μου είναι ήσυχη...
αγαπώ όλο τον κόσμο ...ιδαίτερα τους εχθρούς μου...Ι.Γ


Σοφία Ντρέκου 21 Μαρτίου 2015
Παγκόσμια Μέρα Ποίησης σήμερα και τί άλλο θα μπορούσα να σας αφιερώσω φίλοι μου από ένα ποίημα της αγαπημένης όλων μας ιφιγένεια γεωργιάδου! Απολαύστε το... «Στην πραγματικότητα αντέχω την παρουσία σου όταν εσύ αγαπάς αυτό που είμαι...»

Ευχαριστώ με συγκίνηση και αλληλέγγυα αγάπη, την φίλη μου Ιφιγένεια Γεωργιάδου, για το ευφυές, υπέροχο, μοναδικό και συμπαντικά νοήματκό ποίημά της, αποδεικνύοντάς μου για άλλη μια φορά, την συμπαράστασή της σε ώρες που λόγια δεν χωρούν, παρά μόνο η καρδιακή της ποίηση, η φωτογραφία της και μαζί η μουσική της επιλογή, μπορεί να με συντροφεύσει. Ιφιγένεια... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ♫*✰
   
21 Μαρτίου 2015

 • Nomikos Koullias Υπεροχα λογια απο υπεροχους φιλους !!! Ο παραδεισος ξεκινα απο δω... 21 Μαρτίου στις 11:31 π.μ.
 • ιφιγένεια γεωργιάδου Σοφία υπαρξιακή αντανάκλαση της πληρότητας..... μιάς εσωτερικής αυτογνωσίας .....που λειτουργεί με δοτικότητα και κατά την υπερβολή της αυτογνωσίας..... μέσα σε μία δημιουργική ιστορία αγάπης......
 • Σοφία Ντρέκου ιφιγένεια, «Φίλος πραγματικός είναι εκείνος ο οποίος, στον καιρό του πειρασμού, υποφέρει μαζί με τον συνάνθρωπο του τις θλίψεις, τις δυσκολίες, τις δοκιμασίες και τις συμφορές που ήρθαν σε εκείνον, σαν να είναι δικές του, χωρίς να θορυβηθεί ή να ταραχτεί.

  Ο πιστός φίλος είναι ισχυρό καταφύγιο, επειδή και στην ευημερία του φίλου είναι καλός σύμβουλος και συνεργάτης ομόψυχος, και στη δυστυχία του είναι ειλικρινής βοηθός και συμπαραστάτης γεμάτος συμπόνια.

  Μόνο όσοι τηρούν με ακρίβεια τις εντολές και έχουν μυηθεί αληθινά στις βουλές του Θεού, δεν εγκαταλείπουν τους φίλους τους όταν ο Θεός επιτρέπει να περνούν αυτοί πειρασμό. 

  Αντίθετα, οι καταφρονητές των εντολών και αμύητοι στις θείες βουλές, όταν ο φίλος τους ευημερεί, απολαμβάνουν μαζί του, όταν όμως περνά δοκιμασία και δυστυχεί, τον εγκαταλείπουν, καμιά φορά μάλιστα πηγαίνουν και με το μέρος των εχθρών του.» (Αγίου Μαξίμου του Ομολογητή)

  Ευεργετινός, Τόμος Γ', Υπόθεση ΛΗ΄(38), σελ. 320
 • Evangeline Manea «Στην πραγματικότητα αντέχω την παρουσία σου όταν εσύ αγαπάς αυτό που είμαι... >> efxaristw ka. Σοφία!!! .....ka. Iphigenia!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Σοφία Ντρέκου Τι άλλο να πώ... η συνείδησή μου είναι ήσυχη... αγαπώ όλο τον κόσμο ...ιδαίτερα τους εχθρούς μου... ανακάλυψα μετά από τόσες συγκρούσεις ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να τους κρατάω κοντά μου... (http://sophia-siglitiki.blogspot.gr/.../otan-esy-agapas...)
 • ιφιγένεια γεωργιάδου Σοφία και μία σπίθα αγάπης στην καρδιά την συντηρούμε με χαρά και ελπίδα να λάμψει να μεγαλώσει να γίνει πυρκαγιά να ζεσταθούμε...... • Xristos Agridopoulos Η ΟΔΟΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΛΘΑΝ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ....ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΛΕΠΤΗ ΑΥΤΗ ΚΛΩΣΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΛΕΠΤΟΦΥΟΙ....ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ....ΟΙ ΜΙΡΕΣ ΖΩΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΥΤΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΩΣ ΥΛΙΚΟΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΦΩΣ ΗΛΙΑΚΟΝ ΔΙΑΥΤΟ ΘΕΟΙ ΗΛΙΑΚΟΙ ΠΡΟ ΙΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΔΟ ΤΟΥ ΧΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΒΛΕΠΕ ΟΡΦΕΥΣ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΤΛΠ
 • Nicholas Michaloliakos Ν.Ι.Μιχαλολιάκος Χαιρόμαστε και εμεῖς την μοναδική φιλία τῆς αγαπημένης μας Σοφίας με την εξ ἲσου αγαπημένη μας Ιφιγένεια , και χαιρόμαστε που διάλεξες Σοφία ένα ποίημα της Ιφιγένειας για να εκπροσωπήσει την παγκόσμια Ποίηση..
  Δεν υπάρχει τίποτα πιό παγκόσμιο από την αγάπη , η οποία μετασχηματίζει τα πονήματα τωναγαπημένων προσώπων σε παγκόσμια Αριστουργήματα ...Μείζων δε τούτων ( της ποίησης περιλαμβανομένης ) η Αγάπη ....!!!
 • ιφιγένεια γεωργιάδου μετασχηματίζει τα πονήματα των αγαπημένων προσώπων >>>Nicholas η ενσώματη βυθομέτρηση των διαρκών εναλλαγών στην καρδιακή πορεία των συναισθημάτων ... εκφραστικές συναλλαγές επικοινωνιακές αναπτύσσει ....στην σηματοδότηση της λεκτικής αλληγορίας ...των επίμαχων προσωπικών θεμάτων......
 • Nota Katras Ενα υπέροχο ποιήμα για δυο εξαιρετικές φίλες που τις συνδέει αμοιβαία εκτίμηση και σγάπη!!!! Σοφία Ντρέκουιφιγένεια γεωργιάδου. Σοφία μου, Ιφιγενεια μου
 • Merry Zeis Σοφία ιφιγένεια Αγαπημένες φίλες !!! Η "συμπαράσταση σε ώρες που λόγια δεν χωρούν" γίνεται υπέρβαση και επικοινωνία καρδιακή, απαντώντας ερωτήματα , γεμίζοντας κάθε κενό, τα πάντα πληρούσα !!!Ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και για τις ΔΥΟ σας !!!! ....
 • Nicholas Michaloliakos Ν.Ι.Μιχαλολιάκος εκφραστικές συναλλαγές!! Πολύ ωραῖο ! καρδιακό δοῦναι λαβεῖν , λίαν προσοδοφόρο πνευματικοαγαπητικῶς νοούμενο . ... emoticon smile 21 Μαρτίου στις 1:14 μ.μ. 
 • ιφιγένεια γεωργιάδου ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΦΩΣ ΗΛΙΑΚΟΝ >>> Xristos στην ανύψωση των εσωγενών παραγόντων της περιφερειακής δόμησης των ηλιακών επιγόνων της άκτιστης φώτισης..... ενεργούν αποκαλυπτικά οι ενεργειακοί κραδασμοί στην πλησμοσύνη των άληκτων μύθων..... της μιάς πανανθρώπινης θύμησης.....εναίωρων συνεχειών της Παγκόσμιας μνήμης...21 Μαρτίου στις 1:19 μ.μ. 
 • Aggeliki Zerva Lykoudi Η εκτίμηση της ειλικρινούς φιλίας τα ουράνια της ευτυχίας αγγίζει !! 21 Μαρτίου στις 1:25 μ.μ. 
 • Nik Vythoulkas Σάς ευχαριστούμε για την επισήμανση ...αγαπημένες μας Σοφία,Ιφιγένεια για το υπέροχο αφιέρωμα ανήμερα της γιορτής της Παγκόσμιας Ποίησης ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ δικαιοσύνην, οι κρίνοντες την γην, φρονήσατε περί του Κυρίου εν αγαθότητι, και εν απλότητι καρδίας ζητήσατε αυτόν·
  φιλάνθρωπον γαρ πνεύμα σοφία και ουκ αθωώσει βλάσφημον από χειλέων αυτού· ότι των νεφρών αυτού μάρτυς ο Θεός και της καρδίας αυτού επίσκοπος αληθής και της γλώσσης ακουστής· 21 Μαρτίου στις 2:13 μ.μ. 
 • ιφιγένεια γεωργιάδου και αναπτύσσεται σιγά σιγά, ανεπαίσθητα, μυστικά, κάτω από τη σκιά μικρών καθημερινών πράξεων και σχέσεων >>>Nik πανέμορφο σε ευχαριστούμε πολύ!!!! 21 Μαρτίου στις 2:37 μ.μ. 
 • Theo Sav Αγαπημενη μου ιφιγένεια !!!! Ποσο ευλογημενο και χαρισματικο παιδι εισαι????Αληθεια ποση μοναχικοτητα πρεπει να νοιωθει ο ανθρωπος ωστε να αγαπα ακομη και να συγχωρει και τους εχθρους του ...για να μην ειναι ΜΟΝΟΣ και να πορευεται μαζι τους... και να ΣΥΝ-βαδιζει μεσα στους πολυπατημενους δρομους της ζωης???? Ποσο ομορφο ειναι αληθεια να μ`αγαπας και να το νοιωθω,να σ`αγαπαω για να ζω!!!!......Ενα Υπεροχο ποιημα απο τα πιο αθωα γλυκα μου ματια!!!! Ευχαριστω πολυ εσενα Ιφιγενεια μου και την αγαπημενη μου Σοφη Σοφια!!!!! Σοφία Ευχαριστω πολυ ομορφη ευγενικη μου Κυρια!!!!Φιλακια και στα δυο!!!! Με αγαπη!!!! 21 Μαρτίου στις 7:08 μ.μ.
 • Κυριακος Σαμαρας Εκτακτο, με τη χαρακτηριστικη γραφη της κυριας ιφιγενειας, που απο μονη της η γραφη ειναι ενα ποιημα. 21 Μαρτίου στις 8:04 μ.μ.
 • ιφιγένεια γεωργιάδου ποση μοναχικοτητα πρεπει να νοιωθει ο ανθρωπος >>> Theo σοφά το εντόπισες με την υπερευαίσθητη δυνατότητα επαφής που διαθέτεις.....όλοι πολύτιμα ανεπανάληπτοι ...στην συνοχή της επάρκειας στο συναισθηματικό μας ακροβατισμό... 21 Μαρτίου στις 9:20 μ.μ. 
 • ιφιγένεια γεωργιάδου Κυριακος σε ευχαριστώ ...για την διακριτική δική σου ευαισθησία!!! 21 Μαρτίου στις 9:21 μ.μ. 
 • Eleni Vasilopoulou κυρία Ιφιγένεια ευχαριστώ !! 21 Μαρτίου στις 10:59 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.