3 Νοε 2014

Αν βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα


Αν βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα
Σοφία Ντρέκου - Ιφιγένεια Γεωργιάδου

Υπάρχει κοινός κώδικας επικοινωνίας, κώδικας αξιών.
«Αλλά αν βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα
Απλώς αναλογίσου το μοναχικό περιστέρι
Η εμπειρία της επιβίωσης είναι το κλειδί
στη βαρύτητα της αγάπης».

Μέσα στη μοναξιά καθρεπτίζονται οι χαμένες ψυχές μας
κι εκεί πάνω στην απελπισία τους συναντούν την αγάπη…
και μοιράζονται την χαρά αυτής τους της ανακάλυψης !!

Ναυαγοί είμαστε ….με τα καράβια μας σπασμένα!!!

Μπορούμε όμως να γευθούμε τις χαρές της ζωής
που πάντα μπορεί και γίνεται όμορφη για όλους μας!!

«Όποιος δεν αγάπησε... Όποιος δεν ναυάγησε...»


ιφιγένεια γεωργιάδου‎ » Sophia Siglitiki Drekou

20 Οκτωβρίου 2014 ·
Σοφία...... if you're in the eye of storm
just think of the lonely dove
the experience of survival is the key
to the gravity of love.



Sophia Siglitiki Drekou Απίστευτα υπέροχο βίντεο με επική, διαχρονική μουσική. Ένα αριστούργημα ιφιγένεια!!! Και να μεταφράσουμε και στα Ελληνικά το βαρυσήμαντο 4στιχο που επέλεξες είναι:

«Αλλά αν βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα
Απλώς αναλογίσου το μοναχικό περιστέρι
Η εμπειρία της επιβίωσης είναι το κλειδί
στη βαρύτητα της αγάπης».

Κι όπως έλεγε και η Κ. Γώγου, «Τι θα γινόμουν άραγε, θεέ μου αν δεν μου 'χες δώσει δώρο θυσίας την ποίηση; Από που, πως νεκρή ζωντανή, εδώ θα κρατιόμουν.» Παραφράζοντας την αείμνηστη ποιήτρια, Τι θα γινόμουν άραγε, θεέ μου αν δεν μου 'χες δώσει δώρο θυσίας την ποίηση, την μουσική και την μελέτη; (και την Ιφιγένεια;) 20 Οκτωβρίου 2014 στις 2:14 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Sophia Look around just people, can you hear their voice find the one who'll guide you to the limits of your choice..... για σένα με πολύ αγάπη εκτίμηση και ενδιαφέρον!!! 20 Οκτωβρίου 2014 στις 2:18 μ.μ. ·

Virginia Firiki: Μέσα στη μοναξιά καθρεπτίζονται οι χαμένες ψυχές μας…κι εκεί πάνω στην απελπισία τους συναντούν την αγάπη…και μοιράζονται την χαρά αυτής τους της ανακάλυψης !! Ναυαγοί είμαστε ….με τα καράβια μας σπασμένα!!! Μπορούμε όμως να γευθούμε τις χαρές της ζωής που πάντα μπορεί και γίνεται όμορφη για όλους μας!! Υπέροχη ανάρτηση..!!!

Sophia Siglitiki Drekou: Βιργινία μας αγαπημένη, αν δεν ερχόσουν να μας διακοσμήσεις με στοχαστικά, αρώματα και χρώματα την ανάρτηση και με όλο σοφία σχόλιά σου, κάτι θα μου έλειπε. Και αφού αναφέρθηκες σε ναυάγια και σε καράβια, η σημερινή ανάρτηση της Ιφιγένειας στο ιστολόγιό της είναι προσαρμοσμένη, συμπτωματικά στα σχόλιά σου!!! «Όποιος δεν αγάπησε... Όποιος δεν ναυάγησε...» - 20 Οκτωβρίου 2014 στις 2:33 μ.μ.

Virginia Firiki: Οι ποιητικές εμπνεύσεις τελικά είναι μεταδοτικές σε ψυχές που επικοινωνούν άριστα...μεταξύ τους. Υπάρχει κοινός κώδικας επικοινωνίας, κώδικας αξιών, αρετών, ήθους, μεγαλοσύνης...!Ιφιγένειά μου, υπέροχοι οι στίχοι σου...!! Λιμανάκι απάνεμο να βρουν οι ονειροπόλες καρδιές μας Σοφία μου...και να καταλλαγιάσουν τα όνειρα και να μεριάσουν τα σύννεφα, να σταματήσουν οι θύελλες...να βρούμε παρηγοριά στου Χριστού μας το λιμάνι!!
20 Οκτωβρίου 2014 στις 2:40 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Sophia τι να πώ άφωνη έχω μείνει με τις εξερευνητικές σου διαθέσεις.... ανακαλύπτεις .....συνθέτεις ταιριαστά..... τόσα πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους ...Virginia ποιητική ψυχή ....νοιώθουμε εδώ ....στον φιλόξενο χώρο της Σοφίας.... ανασαίνουμε... 20 Οκτωβρίου 2014 στις 3:30 μ.μ. ·



Δείτε και...
ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.
Εσύ γενναία κραυγή της μετοχής
ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ
Ετικέτες: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ-ΣΟΦΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.