30 Νοε 2014

Μια Διάπυρη Προσευχή


Μια Διάπυρη Προσευχή
Ιφιγένεια Γεωργιάδου

Καρδιά μου ...έλα να στείλουμε μαζί...
με θέρμη φλογερή μιά διάπυρη προσευχή
σε Εκείνον τον Παντοδύναμο Θεό
να στείλει αγγέλους τρυφερούς
προστάτες ευεργετικούς
να κρύψουν με στοργή και με συμπόνια
όλα τα παιδικά κορμιά που μένουν
απροστάτευτα νηστικά και γυμνά
μέσα στο χειμώνα...Ι.Γ



Sophia ....ότι και να χρειαστώ
ο Κύριος είναι ζωντανός...
το δίνει πολλαπλάσιο...
για να διατεθεί και πάλι...
όπου υπάρχει ανάγκη...

τα μικρά παιδιά που περιμένουν σκέπτομαι
και τους ανθρώπους όλους... που προσμένουν.

Μιά δυνατή προσευχή...
έλα να κάνουμε στον Παντοδύναμο Θεό

να στηριχτούν όλοι οι άνθρωποι...
από την δύναμη και την αγάπη Του!!!


Σοφία Ντρέκου: Μαζί σου κι εγώ ιφιγένεια, σε μια προσευχή για τα παιδιά. Σ'ευχαριστώ που συναισθάνθηκες την αγωνία μου για τα παιδιά τα δυσκολεμένα. Ο άγιος γέροντας Πορφύριος έλεγε: «Όλα απ’ την προσευχή, τη σιωπή και την αγάπη γίνονται. Αγάπη εν προσευχή, εν Χριστώ αγάπη. Αυτή ωφελεί πραγματικά. Όταν, όμως, η αγάπη σας θα είναι μεταξύ σας και προς τα παιδιά χριστιανική και αγία, τότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Η αγιότητα των γονέων σώζει τα παιδιά. Για να γίνει αυτό, πρέπει να επιδράσει η θεία Χάρις στις ψυχές των γονέων. Κανείς δεν αγιάζεται μόνος του. Η ίδια η θεία Χάρις μετά θα φωτίσει, θα θερμάνει και θα ζωογονήσει τις ψυχές των παιδιών.» 9 Νοεμβρίου 2014 στις 2:52 μ.μ.

Greg Gilpathis: NAI, ... να στηριχτούμε όλοι μας από την δύναμη και την αγάπη Του !!!!! 9 Νοεμβρίου 2014 στις 2:51 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου Και θυμήθηκα και μια ανάρτηση που έφτιαξες ιφιγένεια, Παραφράζοντας ολίγον: «Εμείς πάντοτε να προσευχόμαστε, να αγαπάμε και να συγχωρούμε, διώχνοντας από μέσα μας κάθε κακό λογισμό.» (Άγιος Γέροντας Πορφύριος: Όταν πικραίνεσαι και αγανακτείς9 Νοεμβρίου 2014 στις 2:59 μ.μ.





Γεώργιος Τσαχουρίδης: Δηλαδή βρε Σοφούλα μου αν κάποιος ΔΕΝ θέλει πάντοτε να αγαπά και να συγχωρεί και διατηρεί και κακούς εχθρικούς λογισμούς τι θα τον κάνουμε;;; Εγώ λόγου χάριν τρέφω έναν τεράστιο αντιισλαμισμό και μία τερατώδη αντιπάθεια για τους μουσουλμάνους. Μισώ την θρησκεία τους αλλά και τους ίδιους και τους θεωρώ κατώτερους ποιοτικά και ηθικά άνθρωπους. Η δε περιττωματική θρησκεία τους στα εκατοντάδες έτη που υφίσταται ΔΕΝ στάθηκε ικανή για την εξευγένιση και τον εκπολιτισμό της βάρβαρης φύσης των λαών που υιοθέτησαν τον παρανοϊκό, παράλογο και απάνθρωπο βρωμοϊσλαμισμό, και τρανταχτές αποδείξεις του γεγονότος τούτου είναι σύγχρονα μας περιστατικά που συμβαίνουν μέχρι σήμερα την ένατην ημέρα του ενδεκάτου μηνός έτους 2014. Οι βρωμότουρκοι όντος λαός που δημιούργησε το κράτος του λεηλατώντας, σφάζοντας, αρπάζοντας και καταστρέφοντας τους αναπτυγμένους πολιτισμούς που υπήρχαν πολύ πριν την εμφάνιση τους, με την ίδια βάρβαρη και αμιγώς απολίτιστη νοοτροπία συνεχίζουν σε θαλάσσιες περιοχές που ανήκουν στην Κύπρο (ΑΟΖ), όντος με πνεύμα καταπάτησης και αρπαγής πλούτου που ΔΕΝ τους ανήκει, και εννοώ φυσικά την ιστορία που τρέχει σήμερα με το πλοίο έρευνας υδρογονανθράκων με συνοδεία πολεμικών πλοίων για την προστασία του, κι αυτό μέσα στην Ελληνική Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε καν δηλαδή στην ΑΟΖ που ανήκει στο αρπαγμένο πριν δεκαετίες έδαφος της Κύπρου του Βορινού μέρους. Αλλού σε άλλο κράτος με θρησκεία το βρωμερό μίασμα του ισλάμ, αφαιρούν με μαχαίρι τον καρπό από το χέρι σε περιστατικά μικροκλοπών. Σε άλλο ισλαμικό κράτος λιθοβολούν έως θανάτου ή σκοτώνουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ανθρώπους οι οποίοι έπεσαν σε ελαφριά ηθικά παραπτώματα (απόλυτα αμφίβολο αυτό). Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο λιθοβολισμός έως θανάτου έφηβης που διατηρούσε λογαριασμό στο Facebook κι όταν το αντιλήφθησαν οι οικείοι της δεν δίστασαν να την τιμωρήσουν με τον τρόπο που προαναφέρθην ή η περίπτωση κοπέλας που απεφάσισε να παντρευτεί τον άντρα που αγάπησε και συνδέθηκε μαζί του και όχι να παντρευτεί εκείνον που διάλεξε για άντρα της ο γονιός πατέρας της. Ο κατάλογος είναι μακρύς και με πολύ μεγαλύτερες τερατόμορφες ηθικές και βάρβαρες προεκτάσεις, λόγου χάριν τα μικρά νήπια κοριτσάκια με την φρικτή κατακρεούργηση αφαίρεσης της κλειτορίδας αφού για εκείνα τα ισλαμικά γουρούνια η κλειτοριδεκτομή συντελεί στο ήθος και τα ήθη τους. Βλέπεις Σοφούλα μου πως ΔΕΝ έχω την ικανότητα πάντοτε να αγαπάω και να συγχωρώ αλλά και να προσεύχομαι, γιατί η ευχή μου από τα βάθη της ψυχής μου για το ισλαμικό κομμάτι του πλανήτη μας είναι, να ψοφήσουν όλοι έως ενός. Με συμπαθείς ακόμα τώρα που διαπίστωσες πως είμαι φύση ρατσιστής;;; 9 Νοεμβρίου 2014 στις 4:18 μ.μ.

Petros Panagiotidis: Γιώργο ο Ισλαμισμός είναι αθεϊσμός.Θυμήσου ο Ιμάμης αλάθητος.Οπως και στο Βατικανό με τον πάπα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 6:46 μ.μ. ·

Lia Sonta: Aνθρώπινα τα συναισθήματα σου για τα όσα τόσο γλαφυρά περιέγραψες Γιώργος Πολίδης!! Εξ άλλου για να μπορείς να συγχωρείς πάντοτε πρέπει να είσαι Θεός !!!! 9 Νοεμβρίου 2014 στις 7:34 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου: Γιώργο, τα έχουμε πει πολλές φορές και σε καταλαβαίνω. Ας συγχωρούμε κι ας δείξουμε το μεγαλείο της Αγάπης της Πίστης μας κι ο Θεός θα βοηθήσει. Καλή εβδομάδα! 10 Νοεμβρίου 2014 στις 1:53 μ.μ.

Γεώργιος Τσαχουρίδης: Ο Θεός Σοφία μου ας συγχωρεί κι ας τοποθετεί στους δικούς Του τόπους (Βασιλεία των Ουρανών, Παράδεισος κλπ.) όπως κρίνει κι όπως θέλει. Εγώ πάντως μέσα στην καρδιά μου ΔΕΝ βάζω αυτούς που προαναφέρθηκαν σε προηγούμενο ποστ. Καλη εβδομάδα και για εσένα! 10 Νοεμβρίου 2014 στις 4:33 μ.μ.

Στυλιανος Ματθαιου: Μόνο Ιφιγένεια, που ο Θεός βοηθάει, με τα δικά μας......χέρια. 10 Νοεμβρίου 2014 στις 6:25 μ.μ.



Ιφιγένειά μου, ήρθα να σου ευχηθώ Ευλογημένο Μήνα και Καλά Χριστούγεννα να έχουμε με την αγάπη και την διάπυρη προσευχή προς όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα σαν εμάς, μέσα από την δύναμη που πηγάζει η τέχνη της αγάπης και της συμπαντικής ενότητας. Κάθε σκέψη μας έχει την καταγραφή της. Ας γεμίσουμε το τετράδιο του Σύμπαντος με Χριστουγεννιάτικο Φως. °☆  ¸. * ● ¸. ☾ °  ¸. *

ιφιγένεια γεωργιάδου Sophia ομορφιά μου καλό μήνα με ευλογία χαρά και ευτυχία στην ζωή σου.....τι όμορφη σύνθεση ....ευαίσθητη ψυχούλα μου ...τα παιδιά ...τα αγαπάμε... 1 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:42 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου: Σου έβαλα μια από τις πολύ αγαπημένες μου φωτογραφίες Ιφιγένεια λόγω Χριστουγέννων και δυνατής μας φιλίας. Σαν παιδιά κι εμείς πάμε μαζί διαπλανητικές αναζητήσεις σε νοητικά σχήματα! 1 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:05 μ.μ.

Greg Gilpathis: Καλό και Ευλογημένο μήνα, Ιφιγένεια !!! 1 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:25 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου Greg καλό μήνα με υγεία χαρά και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου!!!!! 2 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:54 π.μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.