8 Δεκ 2014

Εδώ η ανάλυση ενσωματώνεται στη Χρονοστρατηγική


Εδώ η ανάλυση ενσωματώνεται 
στη Χρονοστρατηγική

«Η τοπολογική τρύπα είναι μια εν δυνάμει σφήνα
που πρέπει να απενεργοποιηθεί, αν θέλουμε όντως
να μην παραχθεί ένα δομικό ελάττωμα.

Εδώ η ανάλυση ενσωματώνεται
στη Χρονοστρατηγική για να βρεθεί
η μεθοδολογία επίλυσης.» Ν. Λυγερός

Είναι το βασικό στήριγμα αναφοράς μου...
στην επίλυση των διαφορών
και οποιασδήποτε φύσεως αντιδικιών...
ενάντια στην εξελικτικότητα
και την μορφολογική διάπλαση
που υφίσταται ο ψυχισμός
στο πέρασμα του χρόνου...

Ιφιγένεια Γεωργιάδου


Στρατηγικές και τοπολογικές τρύπες - Ν. Λυγερός

ιφιγένεια γεωργιάδου: η τοπολογική τρύπα γίνεται στόχος επίλυσης πριν εφοδιαστεί με εχθρική ενίσχυση, αλλιώς μετατρέπεται σε θύλακα που προκαλεί άλλα προβλήματα στην δομή του δυναμικού συστήματος. Με αυτήν την έννοια έχει στοιχεία μεταστρατηγικής. Ν.Λυγερός 22 Νοεμβρίου 2014 στις 11:51 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Η τοπολογική τρύπα είναι μια εν δυνάμει σφήνα που πρέπει να απενεργοποιηθεί, αν θέλουμε όντως να μην παραχθεί ένα δομικό ελάττωμα. Εδώ η ανάλυση ενσωματώνεται στη Χρονοστρατηγική για να βρεθεί η μεθοδολογία επίλυσης. Ν.Λυγερός Sophia είναι το βασικό στήριγμα αναφοράς μου... στην επίλυση των διαφορών και οποιασδήποτε φύσεως αντιδικιών ....ενάντια στην εξελικτικότητα και την μορφολογική διάπλαση που υφίσταται ο ψυχισμός στο πέρασμα του χρόνου... 22 Νοεμβρίου 2014 στις 11:55 π.μ.

Σοφία Ντρέκου (...)η τοπολογική τρύπα γίνεται στόχος επίλυσης πριν εφοδιαστεί με εχθρική ενίσχυση>>> ιφιγένεια στην επίλυση των στόχων αυτών νοηματοδότησα την φωτογραφία της ανάρτησης, εξελισσόμενες πορείες δυσεπίλυτες και χρονοβόρες. 22 Νοεμβρίου 2014 στις 12:00 μ.μ.

    Καλημέρα σε όλους και Καλή εβδομάδα με ποίηση στοχαστικής διερεύνησης, της αγαπημένης μου Ιφιγένειας Γεωργιάδου, μέσω της χρονοστρατηγικής.... «Εδώ η ανάλυση ενσωματώνεται στη Χρονοστρατηγική» (ifigeneia-georgiadou-math.blogspot.gr) 14 Δεκεμβρίου 2014
      Σοφία Ντρέκου: Τσίτσος Βασίλειος: «Άλλοι εξελίσσονται και άλλοι ανελίσσονται» Σχόλιο στο ιστολόγιο στην εν λόγω ανάρτηση (ifigeneia-georgiadou-math.blogspot.gr) 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:23 μ.μ.

      ιφιγένεια γεωργιάδου: Sophia, επειδή το αδοκίμαστο το από αλλού φερμένο ....δεν το αντέχουν οι άνθρωποι και είναι νωρίς με ακούς; Ο.Ε 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:56 μ.μ. 

      Zachariou Christos: Κα Sophia Siglitiki Drekou Χαίρε, ευχαριστώ που με πρόσθεσες σε αυτή την εξαιρετικα ωραία ανάρτηση. Να προσέχεις τη φιλενάδα σου! 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:58 μ.μ.


      Maria Zisopoulou: Sophia ειλικρινά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με επέλεξες να υπάρχω μέσα σ αυτήν την ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ διανοητική "σύζευξη" !!! είναι ΥΠΕΡΟΧΗ ιφιγένεια !!!!! 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:02 μ.μ.

      Τσίτσος Βασίλειος: Σαν έτοιμος από καιρό φοβήθηκα τα ύψη τώρα μόνο κατάλαβα πόσο μου έχουν λείψει. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:09 μ.μ.

      ιφιγένεια γεωργιάδου: Βασίλειος να λειτουργείς... να υπάρχεις.... να στέλνεις μια καινούργια ευχή!!!!! 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:33 μ.μ.

      Τσίτσος Βασίλειος: Καλή μου Ιφιγένεια !!! Μόνο οι άξιοι εύχονται .... σε μας τους αναξίους απομένει να προς - ευχόμαστε .... και πως να προσευχηθείς με κακό λογισμό ; Για αυτό η μόνη επωδός είναι το Κύριε ελέησον ...και από τούτη την ευχή δεν εξαιρείται κανένας ...κι αν πιάσει ετούτη η ευχή δεν έχεις ανάγκη για καμμία άλλη ....και άμα τη λες συχνά κάποτε πιάνει ...όπως θα 'λεγε η μάννα μου ..."..τυχαίνει η ώρα ανοιχτή..." 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:50 μ.μ.

      ιφιγένεια γεωργιάδου: Merry σε ευχαριστώ!!!!! άστρων τους κλώνους ανθίζει ο καλός σου λόγος με ακούς; 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:10 π.μ.

      Τσίτσος Βασίλειος: Πληθήναν λέει οι Προσευχόμενοι στην Παναγιά ...πόσοι αλήθεια ανυμνούντες το τολμούν " ψυχαίς καθαραίς και αρυπώτοις χείλεσιν; 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:57 π.μ.

      Katerina Xristodoulou: ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ .ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ..........ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝΩΝ ΣΑΣ.. 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:18 π.μ.

      Katerina Xristodoulou: ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ <<ΣΕ ΑΓΑΠΩ ......ΜΕ ΑΚΟΥΣ>>???..........ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ........ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΕ ΑΓΑΠΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ......ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΕ ΑΓΑΠΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑ........ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΤΗΣ ΖΩΗΣ.........ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ......ΜΕ ΑΚΟΥΣ ?? 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:26 π.μ.

      ιφιγένεια γεωργιάδου: Katerina αδελφούλα μου... σε ευχαριστώ ...με συγκινεί πολύ η αγάπη σου!!!!!!! 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:27 π.μ. 

      Nicholas Michaloliakos Ν.Ι.Μιχαλολιάκος: Sophia Ας μου επιτρέψει η ομήγυρη να διατυπώσω ένα σχολιασμό ως προς μόνο την πρώτη φράση.

      Λατρεύω και το από αλλού φερμένο αν αυτό με εξυψώνει ως άνθρωπο!

      Λατρεύω την Ελληνική Γραφή που είναι φερμένη από τους Φοίνικες

      Λατρεύω την Άλγεβρα που είναι φερμένη από τους Άραβες

      Αλλά κυρίως λατρεύω τον Θεό Λόγο που στην Ένσαρκη Οικονομία Του επέλεξε να γεννηθεί όχι στα Ελληνικά χώματα, και που κάποιοι Απόστολοι Του, έφεραν από Αλλού το μήνυμα της Σωτηρίας τού γένους των Ανθρώπων ! 16 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:08 μ.μ.

          ιφιγένεια γεωργιάδου: Nicholas και εγώ αγαπώ τα σχόλια σου.... με τον βαθυστόχαστο συλλογισμό που σε διακρίνει ....... 16 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:43 μ.μ.

          Σοφία Ντρέκου Κι εγώ Λατρεύω τα σχόλια σου Νικόλα μου... 16 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:45 μ.μ.
              Τσίτσος Βασίλειος: Τα σχόλια είναι καλά αν είναι αληθινά ...αλλοιώς ....και γιατί πρέπει να ευχαριστώ τον άλλο όταν με εξυψώνει και να μην τον ευχαριστώ ανυψώνοντάς τον .... που προυποθέτει ή να είμαι πιό κάτω από αυτόν και να τον στηρίζω , ή αν είμαι από πάνω να χαμηλώσω και να τον τραβήξω ....και στις δύο περιπτώσεις καλούμαι να έρθω πολύ κοντά στο δικό του επίπεδο ...κ.λ.. 17 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:30 μ.μ.

                  Nicholas Michaloliakos Ν.Ι.Μιχαλολιάκος: Λατρεύω και εγώ την συντροφιά με τόσο σπινθηροβόλες και αγαπημένες παρουσίες εδῶ όπως η Ifigeneia ιφιγένεια και η Sophia.. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:46 μ.μ.

                    Σοφία Ντρέκου: Γι' αυτό κι εμείς αγαπημένοι μας φίλοι σας κρατάμε αγκαλιά να μην σας χάσουμε... έβαλα τα σχόλιά σας (ifigeneia-georgiadou-math.blogspot.gr) 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:04 μ.μ.

                    Σοφία Ντρέκου: ...και κοιτάξτε τί έφτιαξα μόλις... ιφιγένεια - Sophia... 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:05 μ.μ.


                    Σοφία Ντρέκου: Ιφιγένεια, στις κοινές μας αναρτήσεις(αφιερώματα) για Banner στο κάτω μέρος θα βάζω αυτό.... συμφωνείς; Έχω κέφια απόψε... 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:08 μ.μ.

                    Γιωργος Μαρκου: Ειμαι ικανος να μην παω εκκλησια και να καθομαι εδω να σας απολαμβανω και να περνω κατι γιατι φτωχεια μου. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:24 μ.μ.

                    Nicholas Michaloliakos Ν.Ι.Μιχαλολιάκος: Σοφία, ότι είσαι expert και στα Ολοκληρώματα και στις μερικές παραγώγους εκτός από την Ψυχολογία, ε αυτό δεν μπορούσα να το φανταστώ. :) 21 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:16 μ.μ.
                    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΥΛΑΒΟΥΣ-ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ. Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ -ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ. ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ... ΩΦΕΛΙΜΟΝ ΓΑΡ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΕΛΕΣ. [15 Δεκεμβρίου 2014

                    1 σχόλιο:

                    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.