15 Απρ 2015

Χριστός Ανέστη και οι γρίφοι πήραν απάντηση! (Πασχαλινός Θεολογικός Γρίφος)

Χριστός Ανέστη και οι γρίφοι πήραν απάντηση! (Πασχαλινός Θεολογικός Γρίφος)

Χριστός Ανέστη και οι γρίφοι πήραν απάντηση !!!
Χριστός Ανέστη και οι κόμποι ελύθηκαν!!!

Χριστός Ανέστη και οι καταπακτές
φωτίστηκαν με της ομορφιάς το μεγαλείο!!!

Χριστός Ανέστη και του Σταυρού το μετέωρο
μας αναβιβάζει στην αΐδιο λάμψη
της δική Του Ουράνιας Βασιλείας!!! Ι.Γ

Πασχαλινός Θεολογικός Γρίφος: Τι συμβολίζουν οι κόμποι τού κόκκινου σχοινιού;

Dimitri Mamoglou: τέλειο!!!!!! 13 Απριλίου στις 2:52 π.μ. 
 
Ιφιγένεια γεωργιάδου: Levil Levil Χριστός Ανέστη και οι γρίφοι έχουν απάντηση !!!Χριστός Ανέστη και οι κόμποι ελύθηκαν!!! Χριστός Ανέστη και οι καταπακτές φωτίστηκαν με της ομορφιάς το μεγαλείο!!! Χριστός Ανέστη και ο Σταυρός αναβιβάζει στην λάμψη της Ουράνιας Βασιλείας!!! 13 Απριλίου στις 12:06 μ.μ. 
 
Levil Levil: Αληθώς ο Κύριος !! οι κόμποι ελύθηκαν! 13 Απριλίου στις 2:44 μ.μ.
ιφιγένεια γεωργιάδου: 13 Απριλίου στις 12:11 μ.μ.
Χριστός Ανέστη και οι γρίφοι πήραν απάντηση !!!
Χριστός Ανέστη και οι κόμποι ελύθηκαν!!!

Χριστός Ανέστη και οι καταπακτές
φωτίστηκαν με της ομορφιάς το μεγαλείο!!!

Χριστός Ανέστη και του Σταυρού το μετέωρο
μας αναβιβάζει στην αϊδιο λάμψη
της δική Του Ουράνιας Βασιλείας!!! Ι.Γ

ιφιγένεια γεωργιάδου 13 Απριλίου 2015 στις 12:15 μ.μ.

μόνο για λίγο
ζω και ξαναζώ
κάθε μας στιγμή
σε χώρο μυστικό
καρδιά μου σ’ ανταμώνω
Έλα λίγο
μόνο για λίγο
μέσα μου σιωπή
μίλα μου εσύ
όλη μου η ζωή στα χέρια σου κλεισμένη
Έλα λίγο
μόνο για λίγο
ζω και ξαναζώ
κάθε μας στιγμή
σε χώρο μυστικό
καρδιά μου σ’ ανταμώνω...




Petty Papad: Αληθως Ανεστη ο Κυριος!!! Τελει φωτο και τελειο κειμενο!! Χρονια Πολλα!!! Και του χρονου με υγεια και αγαπη! 13 Απριλίου στις 12:15 μ.μ.

Petty Papad: Με αυτο το κομματι κλαιω ασταματητα....με ανατριχιαζει...το αγαπω!! 13 Απριλίου στις 12:18 μ.μ.

Maria Spiliopoulou: ΥΠΕΡΟΧΟ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ...ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗ....! 13 Απριλίου στις 12:20 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Petty είναι η αλήθεια του τραγουδιού αυτού συγκλονιστική... ότι βιώνουμε μέσα στην ζωή ....συμπυκνώνεται μέσα στην στιγμή... που διαστέλλεται ...μέσα στην ψυχή που διψά... της αιωνιότητας την ασφαλή μονιμότητα...... τον ερχομό της περίλαμπρης Βασιλείας των Ουρανών!!! 13 Απριλίου στις 12:24 μ.μ.

Μιχάλης Μάλαμας: Ιφιγένεια Χριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά... 13 Απριλίου 2015 στις 12:45 μ.μ. ·



ιφιγένεια γεωργιάδου: Maria καλή μου φίλη σε ευχαριστώ... Χριστός Ανέστη!!! στην καρδιά σου να μένει ένα φώς χαράς ...πεισματικά και αμετάκλητα αφοσιωμένο στης ευτυχίας σου την ομορφιά!!! 13 Απριλίου στις 12:46 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Μιχάλης Χριστός Ανέστη!!!χαρά και ευλογία... στην ψυχή άπλετο φώς Αναστάσιμο... να φύγουν οι σκοτεινές και μοναχικές στιγμές... της απόγνωσης και της μοναξιάς... 13 Απριλίου στις 12:49 μ.μ.

Maria Spiliopoulou: Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ...! ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ....!!!! 13 Απριλίου στις 12:50 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Areti Χριστός Ανέστη και η ψυχή φωτίστηκε!!! 13 Απριλίου στις 12:54 μ.μ.

Ευστρατία Πιτια: Πάντα αναστημένοι!!! 13 Απριλίου στις 1:54 μ.μ.



ιφιγένεια γεωργιάδου: Ευστρατια Αληθώς Ανέστη ο Κύριος της φωτεινής ευλογίας και της ασίγαστης χαράς στις καρδιές μας!!! 13 Απριλίου στις 1:58 μ.μ.

Πηνελόπη Κώνστα: Αληθώς Ανέστη, Γλυκιά μου Ιφιγένεια, εκπληκτικά ...το κείμενο και η φωτογραφία σου,,,,!!! Το Ανέσπερο Φως της Αγάπης του Κυρίου να πλημμυρίζει πάντα την όμορφη ψυχούλα σου ...!! 13 Απριλίου στις 8:22 μ.μ. ιφιγένεια γεωργιάδου: Πηνελόπη Χριστός Ανέστη και η χαρά γεμίζει τις ψυχές μας με αγάπη!!!Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα όμορφα λόγια σου!!! 13 Απριλίου στις 11:46 μ.μ.

Τσίτσος Βασίλειος: Αληθώς Ανέστη Ιφιγένεια ...Σταυρόν υπομείνας δι ημάς θανάτω θάνατον ώλεσεν ... Χθες στις 12:35 π.μ.

Greg Gilpathis: Αληθώς Ανέστη !!! Χθες στις 12:46 π.μ.

Theodoros Nikiforakis: ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ 19 ώρες ·

ιφιγένεια γεωργιάδουΒασίλειος Χριστός Ανέστη!!! Τώρα οι ψυχές μας προσδοκούν το φώς της δικής Του Σωτηρίας !!! 14 ώρες ·

ιφιγένεια γεωργιάδου: Greg Χριστός Ανέστη και η χαρά έχει εγκατασταθεί μέσα στην καρδιά!!! 14 ώρες

ιφιγένεια γεωργιάδου: Theodoros Χριστός Ανέστη!!!Ιαχή να γίνει να ακουστεί στα πέρατα της γής να σβήσει την κραυγή της οδύνης..... 14 ώρες

Kristi Grigoriou: ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 13 ώρες

Στυλιανος Ματθαιου: Ιφιγένεια, χάνω το έδαφος, κάτω απ' τα πόδια μου, με σένα......Έχεις χάρισμα....Σαγηνεύεις, με τους ήχους της κιθάρας σου.....Αισθάνομαι εξάρτηση των κειμένων σου...Τι θα γινόταν, αν ήμουν φοιτητής σου ; Θα με είχες, πιστό υπήκοό σου........!!! 3 ώρες

Σοφία Κωνσταντίνου ΧατζηΜάρκου: ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΙΦΙΓΈΝΕΙΑ ΜΟΥ.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΊΑ. .. 2 ώρες ·

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία Χριστός Ανέστη φώς και χαρά να γεμίζουν πάντα την ψυχή σου !!! 2 ώρες

ιφιγένεια γεωργιάδου: Στυλιανος όλα ξεκίνησαν από ένα γρίφο ...με κάλεσε η Levil Levil να απαντήσω.....και τότε ήρθε η δική Του έμπνευση ....έτσι έγραψα αυτή την μικρή απολογία..... 2 ώρες ·

ιφιγένεια γεωργιάδου: Kristi Χριστός Ανέστη με χαρά και φώς πολύ στην ομορφιά της καθημερινής σου καλλιτεχνικής ζωής!!! 1 ώρα ·

Σοφία Ντρέκου: Αληθώς Ανέστη και η επανάσταση βρήκε την αλήθεια της. Υγεία και χαρά στην ζωή σου αγαπημένη μου ιφιγένεια! 15 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2015 ΣΤΙΣ 2:02 Π.Μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία σε ευχαριστώ !!! την ώρα που η απουσία σου με πληγώνει έρχεσαι πάντα γενναιόδωρα ζωντανή!!! 15 Απριλίου στις 9:15 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία σε ευχαριστώ !!! την ώρα που η απουσία σου με πληγώνει έρχεσαι πάντα γενναιόδωρα ζωντανή!!! 15 Απριλίου στις 9:15 μ.μ.

Levil Levil: ομιλία του Αγίου Νικολάου Βελιμιροβιτσ. Η Ανάσταση έχει μια μυστηριώδη δύναμη, με την οποία έλκει προς τον εαυτό της. Η Ανάσταση σημαίνει την εορτή του σώματος, την ενδοξοποίηση, την αποθέωση του σώματος. Σ’ αυτό έγκειται η πρωτοφανής υπεροχή της σε σχέση με άλλες μεγάλες εορτές, που συμβολίζουν την αθλιότητα του σώματος και το αποκλειστικό μεγαλείο του πνεύματος, όπως είναι: τα Χριστούγεννα, η Μεγάλη Παρασκευή, η Πεντηκοστή κι όλες οι εορτές των Αγίων. ***Η Ανάσταση είναι η μόνη αφιερωμένη στο σώμα. *** 15 Απριλίου στις 9:26 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία καρδούλα μου ευγενική και πρόσχαρη ....η γοητεία στην εμπλοκή με την επίλυση των γρίφων συνίσταται στην αποικοδόμηση της ισχυρής διανοητικής φοβίας που εμπλέκεται με το περίγραμμα της ενασχόλησης μαζί τους.... Χθες στις 2:02 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου: αποικοδόμηση της ισχυρής διανοητικής φοβίας»»» το άγγιγμα της αόρατης «αλήθειας», το συναίσθημα του εξωπραγματικού, ανήκουν σε αυτήν την συναισθηματική κατάσταση που ο καθένας μας από αυτούς τους τρόπους εκφράζει περισσότερο άλλοτε την επιστημονικότητα και άλλοτε το ρομαντισμό. Η λογική και τα μαθηματικά έχουν «υψηλή πιστότητα» στις λειτουργίες τους. Συνδυάζεις αρμονικά και τις δύο έννοιες ρομαντισμό και επιστήμη ιφιγένεια και αυτό σε κάνει ακαταμάχητα γοητευτική! Χθες στις 2:12 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία καρδούλα μου ζούμε μέσα σε ένα ανείπωτα γοητευτικό ρυθμό δημιουργικής ευρωστίας της μοναδικής δημιουργικής δικής Του αρχής!!! Χθες στις 3:53 μ.μ.



ιφιγένεια γεωργιάδου to the album: 29 Οκτωβρίου 2013
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Απόπειρες έκφρασης εσωτερικών αναταράξεων

1 σχόλιο:

  1. Αληθώς Ανέστη σε όλους!

    Δεν νομίζω να λύθηκαν οι γρίφοι...

    Οι επτά κόμβοι συμβολίζουν τους επτά τελευταίους λόγους του Σωτήρα επάνω στο Σταυρό,

    αντίστοιχα με τα επτά όμοια στάδια που πρέπει να περάσει ο κάθε αγωνιζόμενος

    ώστε να συναποθάνει και να συναντηθεί μετά του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

    Το κόκκινο χρώμα της κορδέλας συμβολίζει το "δώσε αίμα να λάβεις Πνεύμα " των Αγίων Πατέρων ημών.

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.