29 Σεπ 2014

Aγωνίσου να μείνει ο κόσμος φωτεινός


Aγωνίσου να μείνει ο κόσμος φωτεινός

«Η μεγαλύτερη δυστυχία του ανθρώπου
είναι να υποδύεται τον άνθρωπο.

Η θεατρική αυτή παράσταση γίνεται
με την εφαρμογή απρόσωπων,
τυπικών και συμβατικών καθηκόντων.»

το ομολογώ έχω πάρει διαζύγιο από το καθήκον
και ας ακροβατώ μεταξύ αποδοχής και απόρριψης
ότι ταράζει την ψυχή εκείνο θέλει και να υπάρχει.

και είσαι εσύ ο κόσμος όπως υπάρχει
μέσα από εσένα που προσπαθεί να εκφραστεί
μιλώντας μέσα στις ψυχές των άλλων
ψυχές ζωντανές με αισθήσεις με ακοή
με βλέμμα και με αντοχή
να δέχονται να ισορροπούν
και να αγκαλιάζουν με στοργή
το άλλο του άλλου.

το ιδιαίτερο, το μοναδικό,
το κυριαρχικό, το απόμακρο
το φοβικό που εναγώνια
σε καλεί όταν το αποφεύγεις
και απομακρύνεται όταν το πλησιάζεις

μυστηριακές οι ζωές
απόκρυφες μοναδικές
και τόσο μα τόσο πολύ αξιολάτρευτες
καλημέρα ομορφιά μου.

αγωνίσου να μείνει ο κόσμος φωτεινός
μέσα από το λαμπερό μας χαμόγελο.

Ζήσε του κόσμου την ομορφιά
με ένα χαμόγελο καρδιά μου.

IFIGENEIA GEORGIADES


ιφιγένεια γεωργιάδου Η μεγαλύτερη δυστυχία του ανθρώπου είναι να υποδύεται τον άνθρωπο. Η θεατρική αυτή παράσταση γίνεται με την εφαρμογή απρόσωπων, τυπικών και συμβατικών καθηκόντων. >>> Sophia το ομολογώ ...έχω πάρει διαζύγιο από το καθήκον ...και ας ακροβατώ μεταξύ αποδοχής και απόρριψης ...ότι ταράζει την ψυχή εκείνο θέλει και να υπάρχει ...και είσαι εσύ ...ο κόσμος όπως υπάρχει μέσα από εσένα ...που προσπαθεί να εκφραστεί μιλώντας μέσα στις ψυχές των άλλων...ψυχές ζωντανές με αισθήσεις με ακοή με βλέμμα και με αντοχή να δέχονται να ισορροπούν και να αγκαλιάζουν με στοργή ...το άλλο του άλλου ...το ιδιαίτερο ,το μοναδικό ,το κυριαρχικό, το απόμακρο ,το φοβικό που εναγώνια σε καλεί ...όταν το αποφεύγεις και απομακρύνεται όταν το πλησιάζεις... μυστηριακές οι ζωές απόκρυφες μοναδικές και τόσο μα τόσο πολύ αξιολάτρευτες...καλημέρα ομορφιά μου...αγωνίσου να μείνει ο κόσμος φωτεινός μέσα από το λαμπερό μας χαμόγελο...

ΒΙΝΤΕΟ: «Όταν έρχονται τα σύννεφα...» (Gioconda's Smile - Manos Hadjidakis)


«Η Δημιουργική Ελευθερία Είναι ένα Δώρο Οδυνηρό.»
(Νικόλαος Ματσούκας, καθηγητής Δογματικής στο Α.Π.Θ.)
«Η καλή πράξη πρέπει να γίνεται δίχως ωφελιμιστικό υπολογισμό και δίχως φόβο, αλλά μόνο και μόνο γιατί είναι καλή. Και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά δημιουργικότητα, και επομένως πνευματική ζωή.» (http://sophia-siglitiki.blogspot.gr/2014/09/H-dimioyrgiki-eleytheria-einai-ena-dwro-odyniro.html)

 • ιφιγένεια γεωργιάδου Η μεγαλύτερη δυστυχία του ανθρώπου είναι να υποδύεται τον άνθρωπο. Η θεατρική αυτή παράσταση γίνεται με την εφαρμογή απρόσωπων, τυπικών και συμβατικών καθηκόντων. >>> Sophia το ομολογώ ...έχω πάρει διαζύγιο από το καθήκον ...και ας ακροβατώ μεταξύ αποδοχής και απόρριψης ...ότι ταράζει την ψυχή εκείνο θέλει και να υπάρχει ...και είσαι εσύ ...ο κόσμος όπως υπάρχει μέσα από εσένα ...που προσπαθεί να εκφραστεί μιλώντας μέσα στις ψυχές των άλλων...ψυχές ζωντανές με αισθήσεις με ακοή με βλέμμα και με αντοχή να δέχονται να ισορροπούν και να αγκαλιάζουν με στοργή ...το άλλο του άλλου ...το ιδιαίτερο ,το μοναδικό ,το κυριαρχικό, το απόμακρο ,το φοβικό που εναγώνια σε καλεί ...όταν το αποφεύγεις και απομακρύνεται όταν το πλησιάζεις... μυστηριακές οι ζωές απόκρυφες μοναδικές και τόσο μα τόσο πολύ αξιολάτρευτες...καλημέρα ομορφιά μου...αγωνίσου να μείνει ο κόσμος φωτεινός μέσα από το λαμπερό μας χαμόγελο...
 • Tolis Zavitz Γι' αυτό πιο ηθική πράξη είναι η εξέγερση που βγάζει τα άτομα από την απομόνωσή τους, γεννάει επικοινωνία και αλληλεγγύη, συνδέει τους ανθρώπους στην πάλη για την υπεράσπιση της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της κοινής τους αξιοπρέπειας. Με προσοχή όμως να μη γίνει το άλλοθι για νέους τυράννους και γεννήσει μια νέα σκλαβιά. Το κακό ξεκινάει από τη θεοποίηση της Ιστορίας ... και την άρνηση του Χριστού.
 • FACEBOOK-ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ
Δίπλα σου θα είμαι και θα σου γελάω
να το ξέρεις φώς μου όλα τα μπορώ
 • Sophia Siglitiki Drekou ιφιγένεια, πολλές φορές μ'έχεις αφήσει άφωνη με την διαπεραστική και ιδιοφυή ματιά σου από το πέρασμα της συντροφιάς μας εδώ μέσα. Μια από αυτές είναι και σήμερα. Σ'ευχαριστώ και υποκλίνομαι στην συναισθηματική σου νοημοσύνη, την εγκεφαλική λειτουργία και συνείδηση.
 • Sophia Siglitiki Drekou Θα φτιάξω μια ιδιαίτερη ανάρτηση με φώτο ώστε να μείνει στο αρχείο μας. Σε φιλώ καρδιακά 
 • Sophia Siglitiki Drekou (http://youtu.be/olatGCKRN9A
  «Με δυο μαρμάρινα φιλιά, στον ουρανό θολή ματιά... σου λέω όλα τα μπορώ...»

  Στίχοι: Γιώργος Αλκαίος Μουσική: Γιώργος Αλκαίος Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Αλκαίος...
  YOUTUBE.COM
 • Theo Sav Καλησπεριζω τα ομορφα και καλα κοριτσια!!!!!Να εχετε μια υπεροχη με πολλες χαρες εβδομαδα!!!!Φιλακια και στα δυο σας!!!!  !!!!
 • ιφιγένεια γεωργιάδου Theo φιλιά πολλά!!! να είσαι καλά !!!καλή εβδομάδα !!!
 • Sophia Siglitiki Drekou ιφιγένεια γεωργιάδου: «Η μεγαλύτερη δυστυχία του ανθρώπου είναι να υποδύεται τον άνθρωπο. Η θεατρική αυτή παράσταση γίνεται με την εφαρμογή απρόσωπων, τυπικών και συμβατικών καθηκόντων. >>> Sophia το ομολογώ ...έχω πάρει διαζύγιο από το καθήκον ...και ας ακροβατώ μεταξύ αποδοχής και απόρριψης ...ότι ταράζει την ψυχή εκείνο θέλει και να υπάρχει ...και είσαι εσύ ...ο κόσμος όπως υπάρχει μέσα από εσένα ...που προσπαθεί να εκφραστεί μιλώντας μέσα στις ψυχές των άλλων...ψυχές ζωντανές με αισθήσεις με ακοή με βλέμμα και με αντοχή να δέχονται να ισορροπούν και να αγκαλιάζουν με στοργή ...το άλλο του άλλου ...το ιδιαίτερο ,το μοναδικό ,το κυριαρχικό, το απόμακρο ,το φοβικό που εναγώνια σε καλεί ...όταν το αποφεύγεις και απομακρύνεται όταν το πλησιάζεις... μυστηριακές οι ζωές απόκρυφες μοναδικές και τόσο μα τόσο πολύ αξιολάτρευτες...καλημέρα ομορφιά μου...αγωνίσου να μείνει ο κόσμος φωτεινός μέσα από το λαμπερό μας χαμόγελο...» ΠΗΓΗ: (https://www.facebook.com/.../permalink/714801075235448/...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.