27 Νοε 2014

Διευρύνοντας την χωρητικότητα της ανθρωπιάς


Διευρύνοντας την χωρητικότητα της ανθρωπιάς

ιφιγένεια γεωργιάδου Η φυσική της ψυχής ! (γιατί με ρώτησες ρητορικά κάτι όμορφο )
Πίσω απο το ανυπόκριτο χαμόγελο ενός πραγματικού μερακλή (Les Chacals κατά το Δάσκαλο) υπάρχει τόση αντοχή στην πίεση (P) λόγω ανθρωπιάς που όση και να είναι η γραμμομοριακή ποσότητα (n) των συνειδητών και ασυνείδητων στοχασμών ...όση να είναι η θερμοκρασία του περιβάλλοντος που θα υποβληθεί η ψυχή (T)
η χωριτικότητα της ανθρωπιάς του (V) απορροφά αναλογικά τις αυξητικές μεταβολές των υπόλοιπων μεταβλητών και η πίεση με τρόπο που μοιάζει μαγικός παραμένει σταθερη.
Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Ένα ζεστό χαμόγελο δοσμένο στους άλλους λες και δεν υπήρξαν ποσότητες και θερμοκρασίες.
Μα όταν αυτοί που μπορούν είτε απο γνώση είτε απο εμπάθεια να διακρίνουν τις ποσότητες και τη θερμοκρασία στην ψυχή του ανθρώπου... απορρούν !
Μα πως δεν συντρίβεται αυτή η ψυχή απο τη μέγα πίεση !!!.
Τότε αυτοί που είναι άξιοι να μπορούν, μαθαίνουν οτι στην Θερμοδυναμική της ψυχής υπάρχει και ένας δευτερος όμορφος νόμος που ορίζει την χωρητικότητα της ίδιας της ανθρωπιάς.
Οτι η χωριτικότητα του ανθρώπου είναι ανάλογη της ποσότητας των ποσοτήτων και των θερμοκρασιών που υπέστη. (V=nT)
Tότε η πίεση ισούται με μια σταθερή μεταβλητή (R) που εξαρτάται μόνο απο το όριο της νοημοσύνης της ανθρωπότητας.
Ο ρόλος της κοινωνίας είναι να αφήνει ελεύθερο τον πρώτο αλλα να μπλοκάρει τη λειτουργία του δεύτερου νόμου μέσα απο οριοθέτηση στατικών δομών, ανελαστικών δογματικών απάνθρωπων και φοβικών.
Εξηγεί στους ανθρώπους οτι το να αποφεύγουν την επαφη με τη γνώση και τη θερμοκρασία θα τους διατηρήσει "ευτυχισμένους" σε μια σταθερά χαμηλή πίεση.
Αποκρύπτει το μεγαλείο της ενσωμάτωσης- της αύξησης του όγκου της ανθρωπιάς. Μα γνωρίζει οτι ο πρώτος νόμος θα λειτουργήσει ...
Τότε ακριβώς δημιουργεί τις μεγάλες αυτές πιέσεις που χρειάζεται ετσι ώστε να κινήσει "τα τρένα της" (Πολιτισμός πηγή δυστυχίας) υποβάλλοντας τα άτομα σε τεράστιες ποσότητες πίεσης που θα εκμεταλλευτεί η ίδια αδιαφορώντας αν αυτή η πίεση θα τα συνθλίψει.
Η κοινωνία δεν θέλει να υπάρχει ο δεύτερος νόμος.
Δεν θέλει να αυξάνεται ο όγκος της ανθρωπιάς.Τούτο αδρανοποιεί τη μηχανή.
Γιατί μ αυτή την γνωστική απάτη .. κινεί τα βαγόνια της.
Υγ1. Σχεδόν αστειεύομαι περιπαικτικά και καταχρηστικά με τους «νόμους» της θερμοδυναμικής .. αλλά και όχι.
Υγ2 . Ο Σόλων Λέκκας «τι δουλειά κάνει?» Σε τι είναι «χρήσιμος» για την κοινωνία?
Το εξηγεί το "τσακάλι" ο Ρασούλης στον τελευταίο του στίχο σ αυτό το καθόλα μη απλοικό τραγούδι !! 
Ο Δάσκαλος το γνωρίζει αυτό και γνωρίζει οτι πρέπει να είναι χαμελαίωντας για δύο λόγους.
Πρώτον για να επιτυγχάνει την ζεύξη μέσω της φαινομενικής συμβατότητας με οποιονδήποτε εγκλωβισμένο που σκοπεύει να ελευθερώσει.
Και δευτερον να μην είναι ορατός απο τον εξολοθρευτή.
"Είναι κάτι μπλοφαδόροι .... μπράβοι και κονδυλοφόροι ... καθενώς μαχαραγιά"
που παινεύουν τον πρώτο νόμο και απαγορεύουν τον δεύτερο.
Γι αυτό τον αγαπάω τον Λυγερό ! Γιατί μου υπενθυμίζει οτι είμαι παιδί της Ιφιγένειας .. χάνοντας χρόνο μαζί μου ακόμα και στην "καφετέρια". (Χαμελαίωντας)
Βέβαια δεν μ αφήνει να κάνω το τσιγαράκι μου.
Αλλα το δικό μου (όσο) κερδισμένο V αγκαλλιάζει την μεγαλοφυία του και ξεκαρδίζεται τρυφερά με την "αυστηρότητα του Δασκάλου" που παράτησε τους "επισήμους" και διδάσκει την ανθρωπιά κάθετα σε κάθε ενδεχόμενο εγκλωβισμένο.
Ουφ ! Το βγαλα το θηρίο ! Πάω για τσιγαράκι ! χεχεχε
Σσσσσ ! Μην του το πείτε !!!!!!  
Υγ3 !!! Καλά .... πας φιλογενούμενος σε επισήμους με γραβάτες και φάτσες "ώριμες" και λές το θεικό .."η τεμπελια ειναι το πρώτο σημάδι νοημοσύνης" ?
και χειροκροτούν στο τέλος τα χαιβάνια ! (ας κανουν κι αλλιώς αν μπορούν χαχαχα)
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ !!!!!!!!!! ΘΕΟΣ Χαμελαίωντας της πανδαισίας όλων των χρώμάτων !!!
Αφιερωμένο στο Δάσκαλο που όταν τον ρώτησαν στην ΕΤ1 "δηλαδή δεν επιτρέπετε την ερώτηση τη δουλειά κανετε ? " απάντησε κοφτά και με ύφος ψώνιου..(τους κάνει και χαβαλε και τρελαίνομααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι)
"Όχι. δεν επιτρέπεται." (αμηχανία η δημοσιογράφος!!!---παρακαλώ βοηθήστε με να την βγάλω τη γαμημένη την συνέντευξη !! μας παρακολουθεί ολάκερη κενονία ! τι δουλειά κάνετε πείτε να προχωρήσουμε !!! )
Λυγερός ! λατρεία !!! Όχι γλυκερός !!!
Τσιγάρο οποσδήποτε !!! δεν αντέχω άλλο ... αααααα !
Το νου σας μην του το πείτε δεν είναι γλυκερός και θα χω άλλα !
(και τι ???? δεν προσπαθείς να το κόψεις ? Μπουμπουνίερα ? ε ? )
χαχαχαχα 
Απόσπασμα από την εκπομπή "Στην υγειά μας", αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη που προβλήθηκε στις 10/03/2012 Μη με αποκαλείς τεμπέλη Στίχοι: Μανώλης...
YOUTUBE.COM

  • ιφιγένεια γεωργιάδου Γι αυτό τον αγαπάω τον Λυγερό ! Γιατί μου υπενθυμίζει οτι είμαι παιδί της Ιφιγένειας... χάνοντας χρόνο μαζί μου ακόμα και στην "καφετέρια". (Χαμελαίωντας)
    Βέβαια δεν μ αφήνει να κάνω το τσιγαράκι μου.
    Αλλα το δικό μου (όσο) κερδισμένο V αγκαλλιάζει την 
    μεγαλοφυία του και ξεκαρδίζεται τρυφερά με την "αυστηρότητα του Δασκάλου" που παράτησε τους "επισήμους" και διδάσκει την ανθρωπιά κάθετα σε κάθε ενδεχόμενο εγκλωβισμένο.
    Ουφ ! Το βγαλα το θηρίο ! Πάω για τσιγαράκι ! χεχεχε 
    Σσσσσ ! Μην του το πείτε !!!!!! >>> Dimitris και επειδή η δική σου καρδιά με την παρουσία του Ν.Λυγερού στην ζωή σου ανακάλυψες ότι διεύρυνε τις αντοχές πίεσης που αντέχει βάσει του δεύτερου όμορφου νόμου που ορίζει την χωρητικότητα της ίδιας της ανθρωπιάς.<<< η χωρητικότητα του ανθρώπου είναι ανάλογη της ποσότητας των ποσοτήτων και των θερμοκρασιών που υπέστη. (V=nT)>>> αποφάσισες να συνεχίσεις το κάπνισμα επιταχύνοντας τους αγαπητικούς της ρυθμούς μέσα από την αυξανόμενη θερμοκρασία ....που δημιουργεί στον οργανισμό σου το κάπνισμα......Σήμερα θα συναντήσω τον Ν.Λυγερό ...τι λές να το πώ; Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις ....με το πολύ έξυπνο κείμενο που διάβασα ...έχω επηρεαστεί λίγο....
  • Dimitris Marinakos Xωρίς το όνομα ! θα με λέει Μπουμπουνιέρα και θα φάει φιλάκι και σπάνια τον πετυχαίνει κανείς μόνο του έτσι ώστε να μην καταπιεστεί ως προς το πρέπον !!! 
  • Dimitris Marinakos "αποφάσισες να συνεχίσεις το κάπνισμα επιταχύνοντας τους αγαπητικούς της ρυθμούς μέσα από την αυξανόμενη θερμοκρασία ....που δημιουργεί στον οργανισμό σου το κάπνισμα....."
    Ιφιγένεια !!! κι άλλο τσιγαράκι ! αυτή τη φορά για σένα !!!  
  • Sophia Siglitiki Drekou Πολύ χαίρομαι τους αγαπημένους μου φίλους παρέα 
    8 ώρες · 

  • Sophia Siglitiki Drekou Λυγερός και Ξερό Ψωμί Δημήτρη!!! (Dimitris Marinakos)
    7 ώρες · 

  • ιφιγένεια γεωργιάδου Sophia εύχομαι να έρθεις και εσύ κάποτε μαζί μας .....η συζήτηση με τον Dimitris και τον Επαμεινώνδα σημαντική και πολύ ενδιαφέρουσα!!!
  • Sophia Siglitiki Drekou Οπωσδήποτε... θα έρθω!!

  • ιφιγένεια γεωργιάδου Sophia η συζήτηση με τα παιδιά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα ...ακόμα και μετά από 6 ώρες ....συζήτηση εμείς ακούραστοι συνεχίζαμε να αναλύουμε θέματα.....η χαρά μου είναι μεγάλη ...νέοι άνθρωποι με βαθύτητα σκέψης ....με βαθείς στοχασμούς ....τι καλύτερο....για να αισιοδοξώ για το μέλλον αυτού του τόπου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.