12 Δεκ 2014

Ερωτικά υπερβατικού...


Ερωτικά υπερβατικού...

Το αέρα που μου παίρνεις
αναζητώ να ανασάνω...
στην υπερβολή των ορμητικών
συναισθηματισμών του πάθους

στην ολοκληρωτική απουσία
της λογικής και της σύνεσης
η ύπαρξη δονείται σε υπερβάσεις αναρχικές
και ενοράσεις διαδραστικές...

αναζητήσεις εξονυχιστικές
στων προσώπων την ακαμψία...
αποκαλύψεις θαυμαστές
του απέραντου κάλλους...

θεωρήσεις ολοκληρωτικές
της υπερουράνιας ουσίας
του Ενός προσώπου
δυνατού υπέρμαχου και ισχυρού

ερωτικά υπερβατικού...

στις διαμάχες του δικού μας περιορισμού προδομένων
 ελεύθερα μαχητικών και αδιέξοδων
ερωτικών μετασχηματισμών
της αδιαπέραστα σκληρής από το φόβο
ανέραστης καρδιάς μας I.GΤο αέρα που μου παίρνεις αναζητώ να ανασάνω... 54 σχόλια 15 κοινοποιήσεις
Σχόλια
Σοφία Ντρέκου (ποίηση Ιφιγένεια Γεωργιάδου) ιφιγένεια, από ωραιότερά σου ποιήματα είναι αυτό!!! «η ύπαρξη δονείται σε υπερβάσεις αναρχικές... μαχητικών και αδιέξοδων ερωτικών μετασχηματισμών»»»»» Ιφιγένεια, μετέωρες συναντήσεις μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Δίχως αρχή, δίχως τέλος. Μετέωρος....
IFIGENEIA-GEORGIADOU-MATH.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ IFIGENEIA GEORGIADES
22 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:55 π.μ.

Evaggelos Peppas ιφιγένεια****....!!!! Sophia.....τὰ σέβη μου......!!!
21 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:05 μ.μ. · 

Γαρυφαλια Χριστοπουλου Ιφιγένεια είσαι απίστευτη!!!!!!!!!!!! Σοφία σε ευχαριστώ πολύ! 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:49 μ.μ.
Vaia Tzatzara Πολυ ωραιο ιφιγένεια και Sophia !!! Ευχαριστω !!
Zachariou Christos Υπέρβαση των κάτω, των μετέωρων, ανασφαλών μετασχηματισμών του τίποτα, καρδιακή αγάπη και έρωτας των άνω, στην εν οδό πορεία μας. Θαυμαστά όσα γράφεις κα Ιφιγένεια. Χαίρε Sophia Siglitiki Drekou. Σας ευχαριστώ! 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:17 μ.μ.
Γιαννης Α. Μαλταμπες Ιφιγένεια η απόλυτη ποιήτρια του αληθινού Θεού ως φύση και ουσία. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:19 μ.μ.
Fedon-Panos Christodoulakis Εξαιρετικη οπως παντα η Ιφιγενεια!!!!''
Aggeliki Zerva Lykoudi Αναζητώ την ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ
Nik Vythoulkas Παράξενο ..το ..φώς .που ..βλέπω .υπνοβατεί ..στα ..λαμπερα .της μάτια ..και το σκοτάδι της ψυχής .παραδεισένια μέρα ..γίνεται emoticon heart Θερμές ..ευχαριστίες ..στις καλές μας φίλες Ιφιγένεια και Sophia Siglitiki Drekou Εύχομαι ολόψυχα ένα πραγματικά "πνευματικό'’ πέρασμα στη γέννηση του Χριστού.
Καλές Γιορτές. Καλά Χριστούγεννα και Ευλογημένος ο Νέος Ενιαυτός 2015.
Nota Nicolopoulou Katras Περίφημη ποιηση αγαπητη μου Ιφιγενεια!!! ΜΑ ειςαι και Συμπαντική!!!!

αποκαλύψεις θαυμαστές
του απέραντου κάλλους...
θεωρήσεις ολοκληρωτικές
της υπερουράνιας ουσίας

Όμορφοι και απαράμιλλοι στιχοι!!
ιφιγένεια γεωργιάδου Φίλοι μου αγαπημένοι ....με κομμένη την ανάσα απευθύνω ένα μεγάλο ......ευχαριστώ..... στην υπερβάλλουσα διάθεση σας..... στην αγαπητική .......την φιλική σας διάθεση ....στην ενθαρρυντική.....χαρά πολύ και ευτυχία εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου !!!Καλά Χριστούγεννα όμορφα ειρηνικά για την πατρίδα μας και όλο τον κόσμο!!!!!
Σοφία Ντρέκου ιφιγένεια, από ωραιότερά σου ποιήματα είναι αυτό!!! «η ύπαρξη δονείται σε υπερβάσεις αναρχικές... μαχητικών και αδιέξοδων ερωτικών μετασχηματισμών»»»»» Ιφιγένεια, μετέωρες συναντήσεις μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Δίχως αρχή, δίχως τέλος. Μετέωρος....
ιφιγένεια γεωργιάδου Κι’ ας κινδυνέψεις να γκρεμιστείς στο τίποτα.
Δες ξανά ποιος σέρνει το χορό! Δες ποιος περίλαμπρος χοροστατεί!
Πώς μπορεί ρε συ να φοβάσαι; Πώς γίνεται και σ’ αυτό το πάρτυ ακόμη εσύ να φοβάσαι;
Είναι βαθιά επαναστατική πράξη τα Χριστούγεννα, αδέρφια.
Μονάχα που σ’ αυτήν την επανάσταση, ζυγιάζει ο καθείς
τι είναι έτοιμος να χάσει κι όχι τι γυρεύει να κερδίσει ή να βαστήξει
απ΄ τα, καθώς τα λεν, κεκτημένα του. A.A
Nicholas Michaloliakos Ν.Ι.Μιχαλολιάκος Μετέωροι , μεταξύ ουρανοῦ και γῆς , αιθανόμαστε διαβάζοντας τετοια ποοιήματα που δεν εῖναι καρπός μόνο ἒμπνευσης αλλά καταγραφή σεισμικών δονήσεων τῆς καρδιᾶς ...
Στιγμές δόξης για την ὐπέροχη συντροφιά μας ..μεταρσιώσεις τέτοιες που δεν βρισκουμε λόγια να εκφράσουμε την βαθειά χαρά μας ..
Τσίτσος Βασίλειος Αξίζουν τα πάντα μόνο όσοι προσφέρουν τα πάντα και δεν ζητάνε τίποτα ... Οι προσφέροντες ( φέροντες τι προς τι ) και τι είναι κάθε τι από το μηδέν ως το άπειρο όπως και ο καθένας από τον πρώτο μεχρι τον τελευταίο , αλλά και όλα μαζί , παντού και πάντοτε ... όποιος προσφέρει , (φέρει εν πρός ) προς θέτει , προς αυξάνει , πδοσδίδει , προσομοιάζει , κ.λ. ) και ως εκ τούτου αξιώνει ( προδίδει αξία σε κάτι κ.λ.) , δι αυτού που έχει , δηλαδή που είναι , αφού το έχει φανερώνει το είναι , αξίζουν καθ' όσον δεν ζητούν μεν προσφέρουν και προσφέρονται δε ...και αυτή η προσφορά είναι η αληθινή διάσταση της Ζωής του έρωτα και της Αγάπης , και σ' αυτά έρχεσαι γυμνός , ή απογυμνώνοντας τον εαυτό σου από κάθε τι , και όταν φεύγεις φεύγεις γεμάτος , ενδεδυμένος , και συγχωρεμένος ... τόσον καθ' οσον πρόσφερες και προσφέρθηκες χωρίς να ζητήσεις ...( η δική μας προσφορά και ζήτηση )
Greg Gilpathis Όταν μιλάει η Καρδιά ....
Ιφιγένεια η αποψινή σου ανάρτηση είναι Υπέροχη !
Χαίρομαι που ανήκεις στην ωραία συντροφιά μας και είσαι Φίλη μας !

Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα να έχουμε !!!
Τσίτσος Βασίλειος Όλων η δόξα και η χαρά ξεκίνησε από την προσφορά της Ιφιγένειας μας που δεν ζήτησε τίποτα !!!
Τσίτσος Βασίλειος Ιφιγένεια , πρώτη σέρνεις το χορό ... εμείς απλά ακολουθούμε ...
Σοφία Ντρέκου Ναι παιδιά... ποτέ δεν ζητάει τίποτα η Ιφιγένεια... μα απολύτως τίποτα. Μόνο να δίνει ξέρει... να προσφέρει απλόχερα την αγάπη της με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι αρχόντισσα και λεβεντιά!! Να την χαιρόμαστε!!! Καλά μας Χριστούγεννα!!!
Katerina Xristodoulou ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ,ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ.......ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ , ΠΑΝΤΑ ΥΜΝΕΙ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΕΙ........ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ,ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΓΑΠΗ ΞΕΔΙΨΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ..........ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΟΛΟΘΕΡΜΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ,ΤΗΣ ΕΝΔΟΜΥΧΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ........ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ,ΠΟΛΥ_ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΣΟΦΙΑ!!!!!!!!!
Virginia Firiki ...  της αδιαπέραστα σκληρής από το φόβο
ανέραστης καρδιάς μας....Ιφιγένειά μου, εμπνευσμένη, ευαίσθητη,ψυχή, που τον πόθο της καρδιάς τον μετατρέπεις σε θαλασσινό αεράκι, που το τρέμουλο της συγκίνησης το γιγαντώνεις στον άναρχο στίχο σου αυτόν που σε καθηλώνει και σε ξεσηκώνει...σε συνεπαίρνει!!! Μοναδική κι αδιαπέραστη η συγχορδία του ύμνου της καρδιάς σου, δεν μου άφησε και πολλά περιθώρια να εκφράσω .....εκείνο που με πνίγει από συγκίνηση...!!! Υπέροχο...ν' αξίζεις...τα πάντα!!!! Σ' ευχαριστώ...ευαίσθητη Του Θεού ψυχή μου!!! 
21 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:27 μ.μ.
ιφιγένεια γεωργιάδου όποιος προσφέρει , (φέρει εν πρός ) προς θέτει , προς αυξάνει , προσδίδει , προσομοιάζει , κ.λ. ) και ως εκ τούτου αξιώνει ( προσδίδει αξία σε κάτι κ.λ.) , δι αυτού που έχει , δηλαδή που είναι , αφού το έχει φανερώνει το είναι >>> Φίλοι μου αγαπημένοι.... είναι η ζωή τιμημένη...... με την αγάπη και την αμοιβαία αποδοχή .....της ομορφιάς και της χαρισματικής ευλογίας...... των ικανοτήτων του κάθε ενός από εμάς ξεχωριστά .......να επιτυγχάνεται .... εκείνη η μορφική ζεύξη .....της συνεχούς και αδιαπέραστα συνεκτικής ουσίας .....της ενεργούς συνύπαρξης..... των λυτρωτικών και συμπονετικών επαφών........ της αγάπης μας ....Καλά Χριστούγεννα!!!!!
Δήμητρα Κόρδα-Κωτσάκη ιφιγένεια γεωργιάδου Sophia Siglitiki DrekouΙΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !!!!ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΡΧΟΝΤΙΣΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΛΟΥΣ!!!!!ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ!!!!!ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!! 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:28 μ.μ.
ιφιγένεια γεωργιάδου εδώ στην γή με σώματα αγγέλοι σαν ροδαυγή το φώς τους ανατέλλει>>> Φίλοι μου αγαπημένοι.... απαλλαγμένοι από μικρότητες και ιδιοτέλειες παραμένουμε..... όλοι μαζί ευλογημένοι λειτουργοί .....της Θείας Του Δόξας!!!!!! 
Χρήστος Τσελεπίδης ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
Eirini Georgopoyloy ίσως κάπου τις βρείτε , φθάνει να ψάξετε στο κατάλληλο μέρος........
Σοφία Ντρέκου Πάντως εδώ μέσα παιδιά, έχουμε μία emoticon smile
Ευθύμιος Αναγνώστου πασίγνωστη νόσος η “μεταπτωτική γυναικεία κενοδοξία”.
Χρήστος Τσελεπίδης ΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ......ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..... emoticon angel
Σοφία Ντρέκου Χρήστο μας... είσαι τόσο καλός!
Χρήστος Τσελεπίδης ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΤΣΙ ΣΟΦΙΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ.....ΑΝ ΜΕΡΑΚΛΩΣΩ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΙ. emoticon gasp
Χρήστος Τσελεπίδης ΦΕΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ....ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ emoticon cry
Σοφία Ντρέκου Αφιερωμένο σε όλη την όμορφη Χριστουγεννιάτικη παρέα...  
Χρήστος Τσελεπίδης ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΞΕΜΑΤΙΑΖΩ..
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ! ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ..
Dimitrios Koutsoumpas Ἡ γυναῖκα ποὺ ἔχει τὸν Χριστὸ μέσα της στολίδι τῆς ψυχῆς της δὲν ζητάει τίποτα γιατὶ ἔχει τὰ πάντα. Ἀνασαίνει τὴν Ζωὴ καὶ γίνεται ἀνάσα καὶ γιὰ τοὺς ἄλλους. Στολίζει τὸν κόσμο γύρω της.
Ἀλλιὼς παλεύει νὰ βρεῖ συναισθηματικὲς φιάλλες ὀξυγόνου γιὰ νὰ συντηρηθεῖ στὸν κατεψυγμένο ψυχικό της βίο. Καὶ τὸ μόνο ποὺ προσφέρει εἶναι μελάνιασμα καὶ ἄλλες ἀκόμα φιάλες ὀξυγόνου. Τὸ ἴδιο ἰσχύει καὶ γιὰ τὸν ἄντρα. Καλημέρα! 
Mazlimi Maria Καλημέρα Dimitrios Koutsoumpas και καλά ,ευλογημένα Χριστούγεννα να έχεις ,με την αδεια σου θα το αντιγράψω αυτό που έγραψες ...δεν θα μπορούσα να το εκφράσω νομίζω καλύτερα ...σωστότατο και εύγε για τις υπέροχες σκέψεις !
Dimitrios Koutsoumpas Ἂν ὑπάρχει κάποιος λόγος μου ἀποκλειστικὰ δικός μου, τότε σίγουρα δὲν ἀξίζει. emoticon smile Καλὰ κι εὐλογημένα Χριστούγεννα καὶ σὲ σένα!
Σοφία Ντρέκου Δημήτρη... άφωνη... κι εγώ θα το αντιγράψω... τάδε έφη Δημήτρης Κουτσούμπας!!! Καλημέρα,,, τί ωραία ανάρτηση είναι αυτή παιδιά... σας ευχαριστώ για την ωραιότητά σας!!!
ιφιγένεια γεωργιάδου συναισθηματικὲς φιάλλες ὀξυγόνου >>> Dimitrios αποστειρωμένης γνώσης και επικυρωμένης συμβατικής προδιάθεσης ...απολαβής των λογιστικών υπολοίπων.....της μοιρασιάς των αδιαθέτων περιοριστικών εργασιών .......μιάς ανείπωτης θλίψης...
Δημητρης Μετσοβιτης · 2 κοινοί φίλοι
Πιστές γυναίκες δεν είναι οι ντροπαλές,άλλα οι ικανοποιημένες!!
Karolina Palaiologou Ὑπέροχο τό ποίημα καί ἡ ἀνάρτησή σου, 'Ιφιγένειά μου καί σ' εὐχαριστῶ πολύ !!! Ἀπό τά καλύτερά σου, ἄν ὄχι τό καλύτερο, μέ ἰδιαίτερη ἔμπνευση καί τή μοναδική ἐκφραστικότητά σου, πού μᾶς ἀπογειώνει!!! Ὑπέροχα καί τά σχόλια τῶν φίλων μας, πραγματικά ὑπέροχη ὅλη ἡ ὁμάδα !!!! Νἆσαι πάντα καλά καί νά μᾶς ...στέλνεις στό ἄπειρο...μέ τήν ἀγάπη καί τή χάρη σου emoticon heart !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.