31 Μαΐ 2015

Μια γυναίκα αληθινό σύμβολο Μετανοίας


Μια γυναίκα αληθινό σύμβολο Μετανοίας, μια σταυροαναστάσιμη πορεία, από την διαστροφή της αμαρτίας και την ψευδαίσθηση της ηδονής, στην λύτρωση της μετάνοιας και την απόλαυση της κοινωνίας με τον αληθινό Θεό.

Ο άνθρωπος της εποχής μας, καλείται σε διαρκή εξωστρέφεια, απογυμνώνεται από κάθε είδους πνευματικότητα, ναρκισσεύεται διαρκώς στο κάτοπτρο των εφήμερων επιτυχιών του και αυτοπλανάται από την παραζάλη της πλασματικής παντοδυναμίας του, δύσκολα κοιτά μέσα του, δύσκολα αφιερώνει χρόνο για να τα βρει με τον εαυτό του, αρνείται να αναμετρηθεί με τα πάθη του, να σταθεί, ενώπιος ενωπίω, με το επηρμένο εγώ του.

Αγία μου αγαπημένη...
Υποκλίνομαι και προσκυνώ
την Αγία σου επΑνάσταση...
αυτή των Παθών!!! 
Πρεύσβευε υπέρ ημών!

Σοφία Ντρέκου


Σχολιασμοί στο Facebook:

ιφιγένεια γεωργιάδου: «Στο βαθύ στοργικό της βλέμμα απεικονίζεται η στοχαστική ενεργή λύπη της απουσίας Του μεγάλου ζωοποιητή της ζωής μας.» 

Dimitri Mamoglou: Η Εξουσία ως, υποστάθμης κατάλοιπο, γνήσιο αξιακό Υποκατάστατο, του Πρωτοκτίστου Κάλλους της Σχέσης !!  (π. Βαρνάβας 29-3-15 (Οσ. Μαρίας Αιγυπτίας) - YouTube


Dimitri Mamoglou Ευχαριστώ θερμως Σοφία Ντρέκου για υπέροχη Αγιογραφία/Φωτο !!!!! 30 Μαρτίου στις 9:05 π.μ.  

ιφιγένεια γεωργιάδου: η εξουσία την υποκαθιστά και την υποθάλπει την σχέση με ένα σαδιστικά αφανιστικό τρόπο...μέχρι να μαραθεί και να χάσει η σχέση κάθε ζωοποιό και χαροποιό δύναμη...τότε η εξουσία στέκεται ευχαριστημένη πάνω στα συντρίμμια της ζεστασιάς και παγώνει το σύστημα της καρδιάς ... 30 Μαρτίου στις 10:42 π.μ. · 

Dimitri Mamoglou: ..και μερα με τη μερα αναμμενει τον ενεργοποιητη της.. Τον Θειο βηματοδοτη της αγαπητη ιφιγένεια γεωργιάδου30 Μαρτίου στις 11:15 π.μ.  

Σοφία Ντρέκου: Αγαπημένοι μου φίλοι, είναι καλύτερη και αγαπημένη μου εικόνα. Μου την έκανε δώρο, ως φώτο εδώ στο ΦΒ, ένας φίλος που είχε πάει Στους Αγίους Τόπους και φωτογράφισε την εικόνα της. Βοήθειά μας να είναι η Αγία Μαρία!! 30 Μαρτίου στις 3:21 μ.μ.   

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία στο βαθύ στοργικό της βλέμμα απεικονίζεται η στοχαστική ενεργή λύπη της απουσίας Του μεγάλου ζωοποιητή της ζωής μας....30 Μαρτίου στις 3:26 μ.μ. 

Dimitri Mamoglou .. και για τις τρεις σας!!!30 Μαρτίου στις 4:11 μ.μ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.