1 Σεπ 2015

Όταν τα σκοτάδια πιέζουν σε συμπληγάδες πέτρες


«Να κλείσει η πληγή ν' αρχίσει η ζωή
και να εμφανιστεί παράδεισος στη γη.»
η καρδιά μας η μικρή να αρχίσει
να λειτουργεί με θέληση πραγματική.

Η πραγματική θέληση είναι μέσω της συλλογικότητας,
ανακαλύπτοντας έτσι στοιχεία της υπερδομής των σχέσεων,
που δημιουργούν νέα αγαπητικά δεδομένα και γεγονότα
ενάντια στη βαρβαρότητα του άδικου,
όταν μια γυναίκα ξέρει την αγάπη της.

Είναι μία πρόταση όταν τα σκοτάδια πιέζουν
και η ζωή ακροβατεί σε συμπληγάδες πέτρες,
τα Σύμπαντα γίνονται αστείρευτη πηγή θαυμασμού
και εκτίμησης του μεγαλείου της άρρητης πηγής ζωής
που ακατάπαυστα μας καλεί...
να ενωθούμε σε άπειρες διάστικτες δομές μαζί Του.

Επανερχόμαστε σε ένα νέο διδακτικό
επαναπροσδιορισμό της μάθησης
μέσα από την απελευθέρωση
της πρωτογενούς ανάπλασης
και εμπεριστατωμένης αναθεώρησης
του διανοητικού τομέα της σκέψης.

Με την προοπτική της προωθητικής
δυναμικής της μάθησης
επεκτείνεται διευρύνεται και αναπτύσσεται
η ουσιαστική επικοινωνία.

Βαδίζουμε στο μονοπάτι της απελευθέρωσης για νοητικά,
αγαπητικά σχήματα μεταξύ Ουρανού και θαλάσσης;;
Εσύ τι λες; Συμβαδίζουμε;;

Στα γνωστικά μονοπάτια η επαφή
διενεργεί την δυναμικότερη επικοινωνία.

Σοφία Ντρέκου - Ιφιγένεια Γεωργιάδου


Αναδημοσιεύτηκε: Αέναη επΑνάσταση - Όταν τα σκοτάδια πιέζουν σε συμπληγάδες πέτρες

Διάλογος: Σοφία Ντρέκου » ιφιγένεια γεωργιάδου 14 Μαρτίου 2015 

ιφιγένεια, Σπάσε τα όνειρα πιάσε το όραμα... 

ιφιγένεια γεωργιάδου: Να κλείσει η πληγή ν' αρχίσει η ζωή και να εμφανιστεί παράδεισος στη γη.>>> Sophia, και η καρδιά μας η μικρή να αρχίσει να λειτουργεί με θέληση πραγματική... 14 Μαρτίου στις 1:42 π.μ. 

Σοφία Ντρέκουιφιγένεια, η πραγματική θέληση είναι μέσω της συλλογικότητας, ανακαλύπτοντας έτσι στοιχεία της υπερδομής των σχέσεων, που δημιουργούν νέα αγαπητικά δεδομένα και γεγονότα ενάντια στη βαρβαρότητα του άδικου, όταν μια γυναίκα ξέρει την αγάπη της. 14 Μαρτίου στις 1:50 π.μ. 

ιφιγένεια γεωργιάδουSophia είναι μία πρόταση όταν τα σκοτάδια πιέζουν και η ζωή ακροβατεί σε συμπληγάδες πέτρες ....τα Σύμπαντα γίνονται αστείρευτη πηγή θαυμασμού και εκτίμησης του μεγαλείου της άρρητης πηγής ζωής που ακατάπαυστα μας καλεί.... να ενωθούμε σε άπειρες διάστικτες δομές μαζί Του.... 14 Μαρτίου στις 11:38 π.μ.


ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία καλό μήνα ...συνάντηση την Παρασκευή στα Μαθηματικά της Νοημοσύνης... 1 Σεπτεμβρίου στις 10:49 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου: Καλό μήνα ιφιγένειά μου! «Τα μαθηματικά παρουσιάζονται ως ένα εργαλείο της σκέψης αλλά και ως ένας κόσμος όπου η επανάσταση της σκέψης ζει. Με τη μη κοινωνικότητά τους είναι φαινομενικά απόλυτα, ενώ στην πραγματικότητα μέσω της ουσίας αγγίζουν βαθιά αυτό που ονομάζουμε άνθρωπος.» 2 Σεπτεμβρίου στις 12:25 π.μ.
ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία, επανερχόμαστε σε ένα νέο διδακτικό επαναπροσδιορισμό της μάθησης μέσα από την απελευθέρωση της πρωτογενούς ανάπλασης και εμπεριστατωμένης αναθεώρησης του διανοητικού τομέα της σκέψης. 2 Σεπτεμβρίου στις 12:42 π.μ.

Σοφία Ντρέκουιφιγένεια, «Μέσω της μάθησης και ειδικά της μάθησης της μάθησης που είναι πιο πολύπλοκη, δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να εκφραστεί αλλά και να παράγει ένα έργο προς όφελος των άλλων. Υπάρχουμε ουσιαστικά μόνο μέσα από τους άλλους και αυτό εξηγεί και το βάθος της ανθρωπιάς αλλά και την εμβέλειά της. Γι’ αυτόν τον λόγο η ανθρωπιά είναι μια δια βίου μάθηση.» Ν.Λ. 2 Σεπτεμβρίου στις 12:50 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Με την προοπτική της προωθητικής δυναμικής της μάθησης επεκτείνεται διευρύνεται και αναπτύσσεται η ουσιαστική επικοινωνία... 2 Σεπτεμβρίου στις 12:55 π.μ.

Σοφία Ντρέκου: Ιφιγένειά μου, βαδίζουμε στο μονοπάτι της      απελευθέρωσης για νοητικά αγαπητικά σχήματα μεταξύ Ουρανού και  θαλάσσης;; Εσύ τι λες; Συμβαδίζουμε;; «Τα μαθηματικά μοντέλα για τη δομή του Χρόνου δεν είναι άμεσα κατανοητά γιατί ανατρέπουν την  κλασική προσέγγιση του γραμμικού της μοναδικής διάστασης...» 2 Σεπτεμβρίου στις 1:01 π.μ. [Από το Στιγμιαίο στο Άπειρο: Αγαπητικά σχήματα μεταξύ Ουρανού και θαλάσσης]

ιφιγένεια γεωργιάδου: Στα γνωστικά μονοπάτια Σοφία η επαφή διενεργεί την δυναμικότερη επικοινωνία... 2 Σεπτεμβρίου στις 1:03 π.μ.

Σοφία Ντρέκου: ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ... 11 Οκτωβρίουιφιγένεια γεωργιάδου: Και για να ζήσεις Σοφία μιά ζωή δυνατή με σφρίγος και ευγένεια πολύ ...αγάπα...ότι υπάρχει ...ότι θα δημιουργηθεί ...ακόμα και εκείνο που έχεις ξεγελαστεί και νομίζεις ότι έχει τελειώσει. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 4:51 μ.μ. 

Δείτε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.