11 Μαΐ 2015

Ελευθερία της σκέψης μας μέσω της δράσης του φωτός


Ελευθερία της σκέψης μας 
μέσω της δράσης του φωτός
Ιφιγένεια Γεωργιάδου - Σοφία Ντρέκου 

Να μείνουμε σταθερές σε αξίες.
Το ξεπούλημα γενικευμένο και οι αντοχές λιγοστεύουν.

Θέλουμε την ελευθερία της σκέψης μας
μέσω της δράσης του φωτός
και δεν σεβόμαστε τους θύτες, διότι αγαπάμε τα θύματα.

Μας αρέσει να μαθαίνουμε και να ανακαλύπτουμε
και τα εμπόδια είναι μόνο για να τα ξεπεράσουμε.

Η ζωή μας δεν ήταν ποτέ εύκολη,
δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι,
διότι δίνουμε αγώνα για όλα και για τις αξίες μας.

Όσοι αντιστέκονται,
όσοι τολμούν να οραματίζονται,
όσοι μιλάνε για όνειρα απρόσβλητα
από της διαφθοράς την σκοπιμότητα.

Εδώ κι εμείς για να 'χει πάντα
συντροφιά η εθνική μας μοναξιά.
Θα είναι πάντα εδώ, ανάμεσά μας.

Γιατί εδώ ειν’ ο έρωτας που ξέρουμε...
εδώ κι οι πίκρες που μας θέλουν και τις θέλουμε...
εδώ κι εμείς για να 'χει πάντα συντροφιά
η εθνική μας μοναξιά.


ιφιγένεια γεωργιάδου 27 Απριλίου 2015

Το βραδάκι παντελόνι κολλητό φοράω
στο κουδούνι σου το χέρι μου κολλάω
το carelli μας κοιτάζω και θυμώνω
μια εφτάμησι yamaha ζαχαρώνω.
Τσικαμπούμ...






ιφιγένεια γεωργιάδου: πριν δυο μήνες πασατέμπο και πορεία.......σου την έφερα ρε κάλπικο ραδίκι..... 27 Απριλίου 2015 στις 4:11 μ.μ.
     
Σοφία Ντρέκου: Αγαπημένο ιφιγένεια, μαζί με το ανεπανάληπτο και διαχρονικό μουσικά (Έχει μυαλό η Ευλαμπία) Αχ Ευλαμπία, η ασθένειά σου κόλλησε και 'μενα... Αχ Ευλαμπία, αντίδοτο να δούμε πού θα 'βρω 27 Απριλίου στις 5:20 μ.μ.








ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία, να μείνουμε σταθερές σε αξίες ...το ξεπούλημα γενικευμένο και οι αντοχές λιγοστεύουν.... 27 Απριλίου στις 5:22 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου: ιφιγένεια, θέλουμε την ελευθερία της σκέψης μας μέσω της δράσης του φωτός και δεν σεβόμαστε τους θύτες, διότι αγαπάμε τα θύματα. Μας αρέσει να μαθαίνουμε και να ανακαλύπτουμε, και τα εμπόδια είναι μόνο για να τα ξεπεράσουμε. Η ζωή μας δεν ήταν ποτέ εύκολη, δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι, διότι δίνουμε αγώνα για όλα και για τις αξίες μας. 27 Απριλίου στις 5:24 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου: ιφιγένεια, θέλουμε την ελευθερία της σκέψης μας μέσω της δράσης του φωτός και δεν σεβόμαστε τους θύτες, διότι αγαπάμε τα θύματα. Μας αρέσει να μαθαίνουμε και να ανακαλύπτουμε, και τα εμπόδια είναι μόνο για να τα ξεπεράσουμε. Η ζωή μας δεν ήταν ποτέ εύκολη, δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι, διότι δίνουμε αγώνα για όλα και για τις αξίες. 27 Απριλίου 2015 στις 5:24 μ.μ.



ιφιγένεια γεωργιάδου: διότι αγαπάμε τα θύματα. >>>Σοφία, όσοι αντιστέκονται ...όσοι τολμούν να οραματίζονται ...όσοι μιλάνε για όνειρα απρόσβλητα από της διαφθοράς την σκοπιμότητα..... 27 Απριλίου στις 5:28 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου: Αυτά τα μοναδικά γυρίσματα των περιπλανώμενων διανοιών ιφιγένεια, από το «Τσικαμπούμ» στην «Αχ Ευλαμπία» και να καταλήγουμε στις διαχρονικές αξίες, μόνο στο ενδιάμεσο και μετέωρο των συζητήσεών μας συμβαίνει. Όπως και το αντίθετο και πρόσφατο που θυμάμαι, από το κλασικό μπαλέτο της Giselle του 1841, καταλήξαμε στον αγαπημένο μου παλαιόθεν Σάκη Ρουβά. 27 Απριλίου στις 5:38 μ.μ.
Εδώ που μάθανε τα μάτια μας να κλαίνε
που συνηθίσαμε σε κάλπικους καιρούς
εδώ θα μείνουμε γιατί έχουμε και λέμε
ένα φιλότιμο και λόγους σοβαρούς

Γιατί εδώ
εδώ ειν’ ο έρωτας που ξέρουμε
εδώ κι οι πίκρες που μας θέλουν και τις θέλουμε
εδώ κι εμείς για να `χει πάντα συντροφιά
η εθνική μας μοναξιά
εδώ κι εμείς για να `χει πάντα συντροφιά
η εθνική μας μοναξιά

Εδώ που μάθανε τα χρόνια μας να φταίνε
κι όλοι οι γειτόνοι μας ζητάνε μερτικό
παίξε το τζόγο σου και βρίσε τους καημένε
με λεξιλόγιο πολύ ελληνικό

Γιατί εδώ
εδώ ειν’ ο έρωτας που ξέρουμε
εδώ κι οι πίκρες που μας θέλουν και τις θέλουμε
εδώ κι εμείς για να `χει πάντα συντροφιά
η εθνική μας μοναξιά
εδώ κι εμείς για να `χει πάντα συντροφιά
η εθνική μας μοναξιά
Στίχοι: Φίλιππος Γράψας







ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία, εδώ κι εμείς για να 'χει πάντα συντροφιά
η εθνική μας μοναξιά 27 Απριλίου στις 6:10 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου: ιφιγένεια, Θα είναι πάντα εδώ...ανάμεσά μας... Γιατί εδώ ειν’ ο έρωτας που ξέρουμε... εδώ κι οι πίκρες που μας θέλουν και τις θέλουμε... εδώ κι εμείς για να `χει πάντα συντροφιά η εθνική μας μοναξιά... 27 Απριλίου στις 5:09 μ.μ.

Αννα Γριβα: !!! Μπράβο Ιφιγένεια ! 27 Απριλίου στις 6:08 μ.μ.

Στυλιανος Ματθαιου ...Αδελφές μου, μοναχός ούτε στον Παράδεισο.... Όταν μόνος μου αυτομονώνουμαι, δίχως Πνευματικόλογο, Είναι νεύρωση... Όταν μου την επιβάλλουν άλλοι, μου δημιουργείται πάλι νεύρωση, γιατί πλαστήκαμε, για επικοινωνία, και όποιος πάει κόντρα στον προορισμό του, το πληρώνει....! 28 Απριλίου στις 11:39 π.μ.

Theo Sav: Καλησπεριζω τα ομορφα και καλα κοριτσια!!!Ιφιγενεια μου Πρωτη των αριθμων...αγαπημενη!!Σοφια μου ΣοφηΣας φιλω με αγαπη!!! · 5 Οκτωβρίου 2015 στις 8:02 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Στους αριθμούς Τεό η αρμονία αποκαλύπτει μία ζωή ανέλπιστα ισορροπημένη.... 5 Οκτωβρίου 2015 στις 8:04 μ.μ.

Theo Sav: Εσυ γνωριζεις ΤΕΛΕΙΑ...την αρμονια γενικοτερα...εγω εντελως διαισθητικα καλη μου Ιφιγενεια!! Υπολειπομαι... ως ελαχιστη...χα χα χα χα χα χα !!!Φιλακια πολλα κοριτσακι μου αγαπημενο!! 5 Οκτωβρίου 2015 στις 8:06 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Τους αγγέλους που σχεδιάζεις τόσο όμορφους και γοητευτικούς τους κατεβάζεις στη γή από τους ουρανούς....Τεό 5 Οκτωβρίου 2015 στις 8:11 μ.μ. ·

Theo Sav: ιφιγένεια γεωργιάδου, Για να μας συντροφευουν αγαπημενη μου,οταν ολα μας τα μαυριζουν γυρω μας...Αυτοι να αναβουν τα Αστερακια να μας δειχνουν το δρομο...Μονο γι`αυτό...Απο Αγαπη... 5 Οκτωβρίου 2015 στις 8:12 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Η αγάπη φλογίζει μία τέχνη που προσδοκάει να γίνει της ψυχής ο ανίκητος μαχητής ...και εσύ Τεό το εννοείς... 5 Οκτωβρίου 2015 στις 8:14 μ.μ.

Theo Sav: Προσπαθώ αγάπη μου γλυκια...ΠΡΟΣΠΑΘΩ!! 5 Οκτωβρίου 2015 στις 8:15 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου: Θεοδώρα μας αγαπημένη, έχεις την αγάπη και την εκτίμησή μας 5 Οκτωβρίου 2015 στις 8:11 μ.μ.

Theo Sav: Λογιοτατη μας!! Αγαπημενη μου Σοφια! και εγω σας αγαπω και σας εκτιμω επισης!! Να ειστε παντα καλα, σας χαιρομαι!!Φιλακια με αγαπη !! 5 Οκτωβρίου 2015 στις 8:20 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.