18 Δεκ 2014

Στην σιωπηλή νύχτα του απείρου...


Σοφία Ντρέκου » ‎ιφιγένεια γεωργιάδου 18 Δεκεμβρίου 2014: Η αξία του πόνου Ιφιγένεια, μας δίνει την εμπειρία να δούμε το αποφεύγειν και απομακρύνειν, όταν πλησιάζεις την αλήθεια μέσα από την σιωπηλή νύχτα του απείρου.Σοφία Ντρέκου: Σιωπηλή Καληνύχτα κι απόψε ιφιγένεια μου ★° ☾ °☆ 18 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:42 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Sophia, λυτρωτικός παρατηρητής.... η νηφάλια σκέψη του ατόμου .....να έρχεται σε στοχαστική περισυλλογή ..να μεγεθύνει πονετικά ..τα αδιέξοδα του κόσμου τούτου...... 18 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:45 π.μ.

Σοφία Ντρέκου: Με νηφαλιότητα να τιθασεύσουμε τα πάθη μας και με ψυχραιμία να κρίνουμε, αν όχι το βέλτιστο, ό,τι είναι καλύτερο για το μέλλον μας, κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν διακρίνεται, τουλάχιστο να προσπαθήσουμε να επιλέξουμε το έλασσον, αυτό που κρίνουμε ως το λιγότερο ένοχο και μας παρέχει ελπίδα, έστω και αμυδρά. ιφιγένεια, το αλάτι της θάλασσας να φύγει από πάνω μου γιατί φθείρει το δέρμα μου και χαλάει τις στοχαστικές νοητικές περιπλανήσεις μου. 18 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:56 π.μ.

Σοφία Ντρέκου Καλά Χριστούγεννα ιφιγένεια... και του χρόνου οι αναρτήσεις μας να είναι έτσι αγαπητικές και εγκάρδιες, μέσα στο πνεύμα της καλοσύνης και της αλληλοσυμπαράστασης, που μας αποπνέει το βιβλίο του σύμπαντος κόσμου. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:56 μ.μ. ·

ιφιγένεια γεωργιάδου: Sophia πάντα αγάπη ...μόνο αγάπη και η ζωή γίνεται ....επίγειος παράδεισος!!!!! 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:59 μ.μ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.