6 Οκτ 2014

Έτοιμες για καρδιακές συρράξεις


Ιφιγένεια Γεωργιάδου - Σοφία Ντρέκου

Ι. Γ: Καλό μήνα...με υγεία και χαρά... Σοφία
πάντοτε έτοιμες για καρδιακές συρράξεις
υψηλών συναισθηματικών αντοχών
οριακών μέσα και έξω από τα τείχη
των υπερβολών των αναστολών των ενδοιασμών
των μοναδικών αγαπητικών αποδοχών!!!

Σ. Ν: Μάχη ολοκληρωτική της μοναδικής αποδοχής
του ιάσιμου τέλους της μοναχικής προσμονής
που μας ανακαλεί σε λυτρωτικούς
εναγκαλισμούς της αγάπης.

Ι. Γ: Ένας εκλεκτός φίλος στην παρέα !!!
«Πιάσε το φιλί ακόμα και με το χέρι
αν τολμήσεις να κοιτάξεις το μέτωπο
που συνεχώς σε σκέφτεται για να ζήσει
ακόμα και στον θάνατο, αλλιώς γύρνα
το κεφάλι σου γλυκά και πάρε το
με το στόμα για να γίνει χαμόγελο
του εραστή που άντεξε την άμυνα
του θηλυκού που θέλει να γίνει μόνο ό,τι θέλει
δίχως να ξέρει τι θέλει για να μπορεί.» Ν. Λυγερός

Σ. Ν: Οι εκλεκτοί, είναι και ειδικοί να θεραπεύσουν
τις πληγές που άνοιξε ο αδυσώπητος χρόνος.

Ι. Γ: Είναι να απορείς με την Παγκόσμια Σοφία
πως τα διευθετεί να συναρμόζει και τα οριοθετεί
στην σαγηνευτικά εποικοδομητική ουράνια μελωδία
της μοναδικής ζωής της ιεραρχικής μιάς αγγελικής μονωδίας.

Σ. Ν: Είναι το Χέρι που σου στέλνει ο Θεός σε εκείνη
την στιγμή που έτοιμος σαν να πέφτεις στο κενό,
έρχεται με την Παρουσία του, μέσω της Κυρίας Θεοτόκου
που προσευχόμεθα ολονυχτίς να μας δείχνει το φωτεινό μονοπάτι
που βλέπουμε τον ουρανό και να φύγουμε από το σκοτεινό νησάκι
της λίμνης που μας οδηγεί στο δόφνο της αγνωσίας.

Ι. Γ:  Διαβάζω χτες σε προφίλ φίλης:
«...ήθελα μωρέ..., αλλά όχι αυτό το είδος έρωτα
με δάκρυα, καψούρα, κόψε φλέβα κι έτσι...
Το άλλο... με το χαμόγελο ως τ' αυτιά.»

Σ. Ν: Ο έρωτας είναι χαμόγελο!! Μοναδική κι αληθινή ψυχή
αλληλέγγυης σκέψης κι αγάπης.
Αφιερωμένο σε εκείνους τους άνδρες που έχουν
την εσωτερική δύναμη να πετούν ψηλά μια γυναίκα
και να της δίνουν πνοή από την πνοή τους,
θεραπεύοντας τις πληγές των.

ιφιγένεια γεωργιάδου » ‎Σοφία Ντρέκου 1 Οκτωβρίου 2014









FaceBook (πρωτότυπος Διάλογος)

Σοφία Ντρέκου: ιφιγένεια μου, μοναδική κι αληθινή ψυχή αλληλέγγυης σκέψης κι αγάπης, ένα συγκινητικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ανάρτηση (ποίηση και βίντεο) ΕΠΟΣ. Αντεύχομαι με την αγάπη μου, κι εσύ Υγεία και Δύναμη που σε διέπει και φωτίζεις όλο το Φβ. ΥΣ. Η ανάρτηση θα δημοσιευτεί στα ιστολόγιά μας. 1 Οκτωβρίου 2014 στις 1:17 μ.μ.
ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία ένας εκλεκτός φίλος στην παρέα!!! Πιάσε το φιλί ακόμα και με το χέρι αν τολμήσεις να κοιτάξεις το μέτωπο που συνεχώς σε σκέφτεται για να ζήσει ακόμα και στον θάνατο, αλλιώς γύρνα το κεφάλι σου γλυκά και πάρε το με το στόμα για να γίνει χαμόγελο του εραστή που άντεξε την άμυνα του θηλυκού που θέλει να γίνει μόνο ό,τι θέλει δίχως να ξέρει τι θέλει για να μπορεί. Μικρή μου ανάσα - Πιάσε το φιλί
15 Ιουνίου στις 1:35 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου: ιφιγένεια, δεν πιάνεσαι... οι εκλεκτοί είναι και ειδικοί να θεραπεύσουν τις πληγές που άνοιξε ο αδυσώπητος χρόνος. 15 Ιουνίου στις 1:41 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία είναι να απορείς με την Παγκόσμια Σοφία ...πως τα διευθετεί να συναρμόζει και τα οριοθετεί.... στην σαγηνευτικά εποικοδομητική ουράνια μελωδία ....της μοναδικής ζωής της ιεραρχικής .... μιάς αγγελικής μονωδίας... 15 Ιουνίου στις 1:45 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου: ιφιγένεια, είναι το Χέρι που σου στέλνει ο Θεός σε εκείνη την στιγμή που έτοιμος σαν να πέφτεις στο κενό, έρχεται με την Παρουσία του, μέσω της Κυρίας μας της Θεοτόκου που προσευχόμεθα ολονυχτίς να μας δείχνει το φωτεινό μονοπάτι που βλέπουμε τον ουρανό και να φύγουμε από το σκοτεινό νησάκι της λίμνης που μας οδηγεί στο δόφνο της αγνωσίας. 15 Ιουνίου στις 1:53 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: από Ταίσια Ματβέυ, Διαβάζω χτες σε προφίλ φίλου: ...ήθελα μωρέ..., αλλά όχι αυτό το είδος έρωτα με δάκρυα, καψούρα, κόψε φλέβα κι έτσι... Το άλλο... με το χαμόγελο ως τ' αυτιά.. 15 Ιουνίου 2015 στις 1:57 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου: Έχει απόλυτο δίκιο... ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. Αυτό «φωνάζει» και η αγαπημένη μας Anastasia κάθε μέρα...!!! Ο έρωτας είναι χαμόγελο!!! Σ' ευχαριστώ Ιφιγένεια. 15 Ιουνίου στις 2:00 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου: Αφιερωμένο στις πανέμορφες κυρίες Ιφιγένεια και Αναστασία... και στον άντρα με την δύναμη να πετάει ψηλά μια γυναίκα!! 15 Ιουνίου στις 2:02 μ.μ.


Σοφία Ντρέκου: Αφιερωμένο σε εκείνους τους άνδρες που έχουν την εσωτερική δύναμη να πετούν ψηλά μια γυναίκα και να της δίνουν πνοή από την πνοή τους, θεραπεύοντας τις πληγές των. «Παίξε με στα χέρια σου σαν σφαίρα... πέτα με ψηλά στον αέρα... δώσε μου πνοή απ' την πνοή σου να ξαναγεννηθώ μαζί σου». 15 Ιουνίου 2015








Virginia Firiki: Υπέροχη εικόνα...μεθυστικό το όνειρο της αγάπης που όταν ανθίζει έρχεται σαν άνοιξη στη ζωή...μα, σαν μαραίνεται...μα σαν πονά και πληγώνεται...έρχεται σαν βαρυχειμωνιά...και παγώνει το όνειρο και γίνεται εφιάλτης , μοναχικός και γκρίζος!!! Νάναι γεμάτη με φως η ψυχή σου Σοφία μου...να χαίρεσαι και ν' αγαπάς!!! Αυτό είναι ΕΥΤΥΧΙΑ!!! 15 Ιουνίου 2015 στις 3:55 μ.μ.

Σοφία Ντρέκου: Virginia μου, αν δεν ερχόσουν να ευωδιάσει άρωμα άνοιξης και καλοκαιριού η ατμόσφαιρα αγάπης, κάτι θα μου έλειπε. «παγώνει το όνειρο και γίνεται εφιάλτης, μοναχικός και γκρίζος»»»» είθε να μην παγώσει το όνειρο, να μην γίνει εφιάλτης για κανέναν άνθρωπο στην γη. Να χαιρόμαστε την αγάπη όλοι μας κάτω από το Αναστάσιμο Φως Του Χριστού που δεν σβήνει Ποτέ! Σ'ευχαριστώ πολύ για την ομορφιά σου Βιργινία μου. 15 Ιουνίου 2015 στις 4:02 μ.μ.

Greg Gilpathis: Ω, Αφροδίτη, το κράτος σου το αιώνιο κυβερνάει ολόκληρο το γένος των ανδρών. Όταν δε βρίσκεσαι σε ψυχική επαφή μαζί τους, τα πάντα γίνονται πιο εύκολα στην σχέση ! 15 Ιουνίου 2015 στις 7:37 μ.μ.

Υπέροχη φωτογραφία !
Να είσαι καλά Σοφία !

Bhabis Yerakis: ΕΙΔΕΣ ΜΠΕΜΠΑ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ...ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ...ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΡΕΛΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ ΑΜΕΝ. 15 Ιουνίου 2015 στις 7:17 μ.μ.

Κυριακος Σαμαρας: Το να πεταξεις ψηλα δεν ειναι τοσο δυσκολο,λιγος ενθουσιασμος χρειαζεται και το μυστηριο του αγνωστου.
Κι αφου μιλαμε για πεταγμα ας παραδειγματιστουμε απ τα πουλια,το πρωτο πεταγμα το δινει ο γονιος,επειτα ομως γινεται τροπος ζωης προσωπικος.
Τι ωραιο να σου δινει καποιος την πνοη για να πετας,ο χρονος ομως που θα το κανει εξαρταται και απο το ποσο θα καμαρωνει το πεταγμα σου. 15 Ιουνίου 2015 στις 11:54 μ.μ.

Svetlana Tsemeris Τι ωραία λόγια! 16 Ιουνίου 2015 στις 12:24 μ.μ.


FaceBook:
Σοφία Ντρέκου - Αέναη επΑνάσταση 26 Ιανουαρίου
Από το Στιγμιαίο στο Άπειρο: Έτοιμες για καρδιακές συρράξεις
Αέναη επΑνάσταση: Έτοιμες για καρδιακές συρράξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.