17 Ιουν 2015

Η λεπτή χειρουργική επέμβαση της άφεσης


Η λεπτή χειρουργική επέμβαση της άφεσης
Ιφιγένεια Γεωργιάδου - Σοφία Ντρέκου


«Δεν γνωρίζω ποιος πρώτος με κάποια ορατή ή αόρατη κίνηση της ψυχής του προξένησε πληγή στην άλλη ψυχή. Γνωρίζω μόνο ότι δεν είναι δυνατό να σωθεί ο κόσμος διαφορετικά, παρά μόνο με το «άφες ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών» [Ματθ. 6,12.].» [1]

Ιφιγένεια: Βαθύς ο πόθος της μοναδικής ανατροπής μέσα στην επιφανειακή αναμέτρηση της ζωής μου με καθημερινά απλά δυσεπίλυτα θέματα, όταν η αναφορά στην υπέρτατη τελειότητα της Σοφίας Του αρνείται την αναγνώριση της δικαιοσύνης Του.

Σοφία: Ελπίζουμε στο Αιώνιο Αναστάσιμο Φως, στο Αέναο, στο Άφθαρτο, στην Καλοσύνη, στον Έρωτα... και θα έρθει η λύτρωση και η Δικαιοσύνη Του! Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ξεφύγει από τις συνέπειες των πράξεών του. «Υποφέρει ή παίρνει τις ευλογίες που έχει αποκτήσει.» 16 Ιουνίου 2015

Ιφιγένεια: Πόνος ουσιαστικής και μόνιμης απελευθέρωσης η λεπτή χειρουργική επέμβαση της άφεσης, λυτρωτική παρέμβαση η άφεση, μονιμοποιεί την απελευθέρωση από τις ιδιαιτερότητες και τα ευμετάβλητα προνόμια της συμπαθητικής μας μονομερούς επικόλλησης σε ανθρώπινες αντιλήψεις και σχήματα, περιοριστικά της υπερβατικής διαχείρισης του χωροχρόνου της προσωπικής εποπτείας μας. 17 Ιουνίου 2015 στις 10:27 π.μ.

Σοφία: Σκέψεις προειδοποιητικές ενεργές για την μελλοντική σωτηρία, την μέγγενη του πόνου αν ανεχθείς, σε εμπειρίες αναβάθμισης πνευματικής θα συναντηθείς με την υπέρβαση της σκέψης. Στον ανθρώπινο πόνο τίποτε δεν έχει νόημα παρά μόνον η ζωή του θανάτου.

Από το Στιγμιαίο στο Άπειρο: Ιφιγένεια Γεωργιάδου - Σοφία Ντρέκου

Έλενα Σιούτη: Ίσως δε έχει σημασία ποιος είναι ο ¨πρώτος' του ατοπήματος... αλλά το αποτέλεσμα. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ξεφύγει από τις συνέπειες των πράξεών του.
Υποφέρει ή παίρνει τις ευλογίες που έχει αποκτήσει...
Οπότε θεωρώ τη θέση της γράφοντος θεόπνευση. 17 Ιουνίου 2015 στις 3:12 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.