25 Ιουν 2015

Οι μικροί μαθητές προσεγγίζουν τις γλώσσες βιωματικά


Οι μικροί μαθητές προσεγγίζουν τις γλώσσες βιωματικά

Έργο δημιουργικό με πρωτοτυπία και ευφάνταστες παρουσιάσεις... μικροί συγγραφείς με απαιτήσεις. Τα μικρά παιδιά ζωντανεύουν τις μεγάλες μας ελπίδες. Οι μικροί μαθητές προσεγγίζουν τις γλώσσες βιωματικά, μέσα από το θέατρο, την μουσική ή την δημιουργική γραφή.

Τα ταλέντα τους αναδύονται και ενισχύονται δημιουργικά, και μέσα από αυτή τη διαδικασία η εκμάθηση της ξένης γλώσσας γίνεται αβίαστα και ουσιαστικά. 

Δάσκαλοι και παιδιά συναντιούνται και γίνονται συνοδοιπόροι, ανακαλύπτοντας την γνώση μέσα από ευφάνταστες καλλιτεχνικές διαδρομές, ξεφεύγοντας έτσι από την στείρα και κάποιες φορές απρόσωπη συμβατική σχέση μαθητή και δασκάλου.
ιφιγένεια γεωργιάδου 24 Ιουνίου 2015
Τα παιδιά άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και ανακάλυψαν τις συγγραφικές τους ικανότητες, απαλλαγμένοι από τις νόρμες
και τους καθιερωμένους γραμματικούς
και συντακτικούς κανόνες.
Όλα τα κείμενα αποτελούν έμπνευση των μαθητών του τμήματος Creative Writing Αγγλικών κατά την σχολική χρονιά. Info: ORFEAS – EDUCATION & CULTURE, Λυκούργου 85, Καλιθέα – Τ 210 9579409

YOUTUBE.COM

Σχόλια
Σοφία Ντρέκου Εύγε στα παιδιά που ξεπερνούν το εκπαιδευτικό κατεστημένο! Σε χαιρετώ εγκαρδίως Ιφιγενειούλα μου!24 Ιουνίου 2015 στις 4:56 μ.μ. 

ιφιγένεια γεωργιάδου έργο δημιουργικό με πρωτοτυπία και ευφάνταστες παρουσιάσεις ....μικροί συγγραφείς με απαιτήσεις.....Σοφία τα μικρά παιδιά ζωντανεύουν τις μεγάλες μας ελπίδες...24 Ιουνίου 2015 στις 5:02 μ.μ.
Σοφία Ντρέκου Οφείλεται και στους καθηγητές τους. Ωραίο και ωφέλιμο φροντιστήριο αυτό το Orfeas Education & Culture - Kέντρο Ξένων Γλωσσών. Κάνει καλή δουλειά Ιφιγένεια! 24 Ιουνίου 2015 στις 5:05 μ.μ.
ιφιγένεια γεωργιάδου Οι μικροί μαθητές προσεγγίζουν τις γλώσσες βιωματικά, μέσα από το θέατρο, την μουσική ή την δημιουργική γραφή. Τα ταλέντα τους αναδύονται και ενισχύονται δημιουργικά, και μέσα από αυτή τη διαδικασία η εκμάθηση της ξένης γλώσσας γίνεται αβίαστα και ουσιαστικά. Δάσκαλοι και παιδιά συναντιούνται και γίνονται συνοδοιπόροι, ανακαλύπτοντας την γνώση μέσα από ευφάνταστες καλλιτεχνικές διαδρομές, ξεφεύγοντας έτσι από την στείρα και κάποιες φορές απρόσωπη συμβατική σχέση μαθητή και δασκάλου. http://popaganda.gr/summer-camp-gia-na-mathoun-ta-pedia.../  24 Ιουνίου 2015 στις 5:07 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.