23 Μαρ 2016

Ευεργεσία Συμπαντική


Ευεργεσία Συμπαντική

Συνεκτικός καθ' ολοκληρία σύνδεσμος δυνατός 
...πηγή ζωής ...ευρωστία σώματος και ψυχής... 
ευεργεσία Συμπαντική ...ενεργοποίηση 
των επί μέρους στοιχείων ...δημιουργική...Ι.Γ

Διάλογοι:
Δημητρης Μετσοβιτης: το εορτολόγιο των ορθοδόξων δεν είναι το εμπορικό ημερολόγιο εορτή των φώτων πριν την Αγία Γέννηση, μήπως εορτάζει η ΔΕΗ Ιφιγένεια??· 6 Ιανουαρίου 2016 στις 7:51 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Η ακολουθίες με συγκινούν με τους ύμνους στα ελληνικά με υψηλά νοήματα εμβριθή και αναλλοίωτα στο πέρασμα των χρόνων...το θέμα των ημερομηνιών μεταξύ νέου και παλαιού ημερολογίου...σε μελέτες που έχω δεί...εντοπίζουν και στα δύο συστήματα μέτρησης του χρόνου ...μικρές η μεγάλες ελλείψεις σε ώρες η και μέρες...στην αδυναμία τους να συγχρονιστούν με τις αλλαγές στις κινήσεις των πλανητών... 6 Ιανουαρίου 2016 στις 9:14 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Ο Άγιος Νεκτάριος στην Ευαγγελική Ιστορία έχει υπολογίσει με ακρίβεια λεπτών τις ημερομηνίες εορτών... βάσει αρχείων του Πατριαρχείου της Κωνσταντινουπόλεως και άλλων μελετών... 6 Ιανουαρίου 2016 στις 9:16 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Η εμπορική διάσταση που δίνεις με έχει απασχολήσει...στην πρακτική μορφή που το τοποθετείς... δείχνει ότι οι μελέτες σου είναι εμπεριστατωμένες...και αναδεικνύεις μία πτυχή που κρύβεται καλά προστατευμένη από ισχυρά κοσμικά συμφέροντα... 6 Ιανουαρίου 2016 στις 9:20 μ.μ.

Δημητρης Μετσοβιτης: Ιφιγένεια τα συστήματα μέτρησης του χρόνου αυτό έκαναν, ήταν η πρόφαση, διαχώρισαν από τον συγχρονισμό της λατρείας τους Έλληνες από όλους τους ορθόδοξους ακόμα και από τους αγιορείτες και από όλα τα πατριαρχεία, η τελετή ειναι μια εκτός χρόνου άκυρη διαδικασία. 6 Ιανουαρίου 2016 στις 9:22 μ.μ.

Δημητρης Μετσοβιτης: Ιφιγένεια αν εσύ και εγώ ορίσουμε μια συνάντηση, ένα ραντεβού, αλλά εγώ έρθω στο ραντεβού μας 13 μέρες πριν, νομίζεις ότι θα συναντηθούμε ?? 6 Ιανουαρίου στις 9:26 μ.μ.

Levil Levil: Χριστός Εφάνη!!!!! 6 Ιανουαρίου 2016 στις 9:26 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Ο επιφανής Ιησούς Χριστός το φώς του κόσμου και τα Σύμπαντα έλαμψαν την μεγαλοπρέπεια της αγαθοσύνης Του 7 Ιανουαρίου στις 10:53 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Δημητρης Αυτό με απασχόλησε σήμερα ...εάν η ενότητα περιορίζεται σε ευχολόγια και επικλήσεις...δίχως να συνοδεύεται από ισχυρές ενοποιήσεις των Ορθοδόξων...πώς πραγματώνεται στο σώμα της Εκκλησίας η μεταλλαγή των σωμάτων των Ορθοδόξων χριστιανών σε μέλη του ιδίου σώματος του Ιησού Χριστού με το μυστήριο της βάπτισης; 6 Ιανουαρίου στις 9:29 μ.μ.

Δημητρης Μετσοβιτης: όλα τα Χανουμάκια εορτάζουν την Χανουκα των Μακκαβαίων σε πραγματικό χρόνο, και συγχρονισμό, και όχι τα Χριστούγεννα, σήμερα δε μια βάπτιση στον Ιορδάνη, πριν την Αγία Γέννηση Του στην Ναζαρέτ, όλες άκυρες πράξεις από την άποψη του κοινού συγχρονισμού της ενότητας της μιας δύναμης 6 Ιανουαρίου στις 9:44 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Το Αγιο Όρος είναι μία λύση για τους άντρες ... 6 Ιανουαρίου 2016 στις 9:38 μ.μ.

Δημητρης Μετσοβιτης: τι θες να πεις ? αν ηταν βατο στις γυναικες τοτε θα ερχοσουν σε κοινη λατρεια με την παγκοσμια ορθοδοξια? 6 Ιανουαρίου 2016 στις 9:41 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Την παγκοσμιότητα της Ορθοδοξίας ομολογώ ...στο Σύμβολο της Πίστεως ...εις μία Καθολική Εκκλησία...το άβατο του Αγίου Όρους γνωρίζω ότι είναι ιερό και αδιασάλευτο... · 6 Ιανουαρίου 2016 στις 9:45 μ.μ.

Δημητρης Μετσοβιτης: καθολική ορθοδοξία αλλά η ελληνική αρχιεπισκοπή συγχρονισμενη με τον παπισμό και τον προτεσταντισμο?? , σε ποια κοινή ομολογητική πίστη πιστεύεις ?? 6 Ιανουαρίου στις 9:50 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Ο συγχρονισμός τους με θίγει ...έχω έρθει σε ρήξη με πολλά πρόσωπα του εκκλησιαστικού κατεστημένου...· 6 Ιανουαρίου στις 9:51 μ.μ.

Δημητρης Μετσοβιτης: ποιο κατεστημενο?? η εκκλησία μας είναι μια Η ενότητα στρατευόμενης και θριαμβεύουσας Εκκλησίας, ...... λες να έχουν οι ουρανοί το παπικό ημερολόγιο?ερώτηση για απολογιτικη μελετη Ιφιγενεια και μην ακούς τους κατ επάγγελμα θεολόγους μας 6 Ιανουαρίου στις 10:01 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Τους θεολόγους που ομιλούν με τον Θεό και μετέχουν στον θείο φωτισμό Του...τους Αγίους αναζητώ και επικαλούμαι για βοήθεια... · 6 Ιανουαρίου στις 10:07 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Οι ουρανοί μετρούν τον χρόνο ...σε ηχητικές πανδαισίες δοξολογητικές ...του ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 6 Ιανουαρίου στις 10:20 μ.μ.

Δημητρης Μετσοβιτης: έτσι 6 Ιανουαρίου στις 10:21 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Και εάν εμείς ακολουθήσουμε τις ουράνιες δυνάμεις στους κραδασμούς των δοξολογητικών ύμνων...με αγαλλίαση θα ανακράζει και χαρά η ψυχή Δοξασμένο το μεγαλοπρεπές Όνομά σου εις τους αιώνες των αιώνων Αμήν 6 Ιανουαρίου 2016 στις 10:26 μ.μ.

Δημητρης Μετσοβιτης: έτσι ο κοσμικός χώρος είναι, Α...χρόνος όπως και ο καλός μας πατέρας, άλλα αν δεν λειτουργούμε όλοι μαζί, τι αγάπη, πράξη κάνουμε ?? πιστεύεις ότι πρέπει να ακολουθούμε το ημερολόγιο που είναι η αίτια της διάσπασης μας από τα εκατοντάδες εκατομμύρια ορθοδόξων· 6 Ιανουαρίου 2016 στις 10:28 μ.μ. ·

ιφιγένεια γεωργιάδου: Την ένωση των Ορθοδόξων επιθυμώ ...θέλω να γίνουμε όλοι μία αγαπημένη Εκκλησία...αν αυτό είναι εφικτό με το ημερολόγιο το παλαιό ... 6 Ιανουαρίου 2016 στις 10:32 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Γνωρίζω ότι ήδη έχουν ξεκινήσει να αμφισβητούν την Εκκλησία της Ελλάδος αρκετοί ιερωμένοι ως κρατικό δημιούργημα και εξαρτημένη από την Ελληνική Κυβέρνηση ...την μνημονιακή...την αυτοκαταργημένη...· 6 Ιανουαρίου 2016 στις 10:35 μ.μ.

Δημητρης Μετσοβιτης ιφιγένεια γεωργιάδου ολα έρχονται στην κοινή μας λειτουργία στην Βασιλεύουσα στην Αγία Σοφία μας 6 Ιανουαρίου 2016 στις 10:39 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Εκεί θα είμαι θα σε περιμένω να λειτουργηθούμε μαζί ...· 6 Ιανουαρίου στις 10:44 μ.μ.  

Δημητρης Μετσοβιτης: οχι μαζί, αλλά οοοολοι μαζί 6 Ιανουαρίου στις 10:47 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Το εύχομαι ολόψυχα Αμήν!!! 6 Ιανουαρίου στις 11:14 μ.μ.

Δημητρης Μετσοβιτης: εγώ δεν το εύχομαι Ιφιγένεια μόνον προσεύχομαι σε Εκείνον που κόσμους κυβερνά, και ζωή παντού σκορπά· 6 Ιανουαρίου στις 11:17 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Άκου τούτη τη στιγμή των παιδιών σου την φωνή· 6 Ιανουαρίου στις 11:25 μ.μ.

Δημητρης Μετσοβιτης: Levil Levil Χριστός Εφάνη!!!!! Ο Ιησούς Χριστός εφάνη μετά την ανάστασιν εις τους Αποστόλους και εις άλλους πολλούς, και τους πληροφόρησε διά πολλών βεβαίων σημείων, ότι ανέστη αληθώς· 6 Ιανουαρίου στις 9:39 μ.μ.

Δημητρης Μετσοβιτης: Levil Levil το άγιον το πνεύμα Εφάνη!!!!! δλδ η αγια τριας για πρωτη φορα εφανη!!!· 6 Ιανουαρίου στις 10:03 μ.μ.

Greg Gilpathis: Η χάρις και ευλογία της σημερινής εορτής και όλου του 12-ημέρου, να μας συνοδεύει όλη την Νέα Χρονιά, Ιφιγένεια ! · 6 Ιανουαρίου στις 10:04 μ.μ.

Δημητρης Μετσοβιτης: Greg Gilpathis σήμερα μεν, άλλα χωριστά δε από τα εκατοντάδες εκατομμύρια ορθοδόξων, σαν μπιζνα μου ακούγεται με συμβολαιογραφικη πράξη και κατοχύρωση 6 Ιανουαρίου στις 11:46 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σε ευχαριστώ Γρηγόρη καλή χρονιά με υγεία και χαρά!!!7 Ιανουαρίου στις 10:54 π.μ.

Δημητρης Μετσοβιτης: η σωτηρία της ψυχής μας δεν είναι ευθύνη των κατ επάγγελμα θεολόγων, είναι προσωπική μας και μόνον, ευθύνη ,.......... λες όσοι από εμάς ειναι μελή μιας αδελφότητας των θεολόγων έχουν αγοράσει μεζονέτα στον παράδεισο?? · 6 Ιανουαρίου στις 10:07 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Συμφωνώ...από μικρή μελετώ τους λόγους του Κυρίου ...τους εμπιστεύομαι ...προσαρμόζω τις κινήσεις της ζωής μου σε αυτούς...όσο μπορώ... · 6 Ιανουαρίου στις 10:11 μ.μ.

Anna Hathis: και εγω 7 Ιανουαρίου 2016 στις 12:06 μ.μ.

Τσίτσος Βασίλειος: Κοιτάξτε ... για τον Παράδεισο το πακέτο είναι χοντρό και χωρίς εγγύηση ... Διαθέτουμε άπλετα δωρεάν διαμερίσματα στην κόλαση, στα καλλίτερα οικόπεδα παρέα με όλη την υψηλή κοινωνία ...και εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν με βρείτε εκεί ... 7 Ιανουαρίου 2016 στις 10:43 μ.μ.

Anna Hathis: εδώ κάνατε μια πραγματεία και αποκαλύψατε πως και γιατί έκοψαν την Ελλάδα και τους Ελληνες από την βασιλεύουσα, γιατί μόνον οι Ελληνες ήταν ο συνδετικός κρίκος του θαύματος της ζωής των 10 αιώνων της μεγάλης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας της μονής κοσμοκρατορίας επί γης· 7 Ιανουαρίου 2016 στις 12:05 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Χρόνια πολλά σήμερα γιορτάζουν τη Γέννα του Χριστού μας οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στο Άγιον Όρος στην Ρωσία στα Ιεροσόλυμα · 7 Ιανουαρίου 2016 στις 12:13 μ.μ.


Anna Hathis: και σε όλα τα ορθόδοξα πατριαρχεία επί γης, αλλά και στους ουρανούς όλες οι θριαμβεύουσες ψυχές· 7 Ιανουαρίου στις 12:19 μ.μ.

Παναγιωτης Κακκαβας: H τής Τριάδος φανέρωσις εν Ιορδάνη καί εν Θαβώρ !! Δυό γεγονότα στόν «Ορίζοντα Γεγονότων» Συμπαντικών «στιγμής οραθέντα» από τή παρυφή «black hole» όπου ίσως ζούμε -απόδειξη οι νεκροί πλανήτες τού αμέσου κοσμικού περιβάλλοντος- !! 7 Ιανουαρίου στις 12:58 μ.μ.


ιφιγένεια γεωργιάδου: Φως εκ φωτός Θεός Αληθινός και τα Σύμπαντα λάμπουν από την φωτογονία της ζωντανής παρουσίας Σου μέσα στις πάλλουσες εν θερμώ... παλμικό σύνδεσμο ...άρρηκτης αγάπης καρδιές μας. 7 Ιανουαρίου στις 1:12 μ.μ.

Παναγιωτης Κακκαβας: Φώς άκτιστον ασύλληπτο από τή πεπερασμένη λογική μας παρά μόνο από τή καρδιά. Φώς πού διαπερνά τά πάντα χωρίς νά υπείκει σέ πεδία-παγίδες διαστημικά φυσικού φωτός-ανυπαρξίας χρόνου τίς οποίες καταργεί η Ανάσταση. 7 Ιανουαρίου στις 1:24 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.