15 Μαΐ 2017

Φωταυγείς Ελλάμψεις


Και η Αγία Φωτεινή... έκρυθμη γίνεται...
μια παγκόσμια σαγηνευτική γαλήνη 
θερμού φωτισμού 
της καρδιακής της απεραντοσύνης...Ι.Γ

Ιφιγένεια Γεωργιάδου

Ιφιγένεια Γεωργιάδου: Στους υπερβολικούς τονισμούς... στους ακατανόητους αρνητικούς χαρακτηρισμούς τους ηθικούς εξευτελισμούς τους ανούσιους υποβιβασμούς της γυναικείας προσωπικότητας...με σθεναρή προσβασιμότητα στην κυριαρχική θεϊκή επισημότητα αντιστεκόμαστε... 14 Μαΐου στις 11:43 π.μ. 2017

υιός άσωτος (Sotirios Laliotis): Στην συνάντηση αυτή καθαυτή, που και εσύ θα συμφωνήσεις υπάρχουν κενά, που ίσως φώτιζαν, τον τρόπο και την τέτοια επιλογή, από μεριάς Του Κυρίου και αυτό γιατί Ο Κύριος δεν αναθέτει, δεν προτάσσει, σέβεται το αυτεξούσιο. Σε προσκαλεί να πάρεις μέρος στην γιορτή και αυτό γιατί είναι δική σου επιλογή. Δεν είναι τυχαίο το ότι δέχθηκε τον Σταυρό και την ταλαιπωρία του, μόνος χωρίς να βάλει σε ταλαιπωρία τους συν ακόλουθους του. Ναι στην Αγία φωτεινή την Σαμαρείτιδα και στους Άγιους αδελφούς της και παιδιά, όμως η αιτιολόγηση δεν είναι αυτή που πρέπει. Που θα έπρεπε. Είη το όνομα Κυρίου ευλογημένον, από του νυν και έως του αιώνος. Οψόμεθα να μάθουμε κατά την έλευση Του κυρίου στην μεγάλην Του δόξαν, στην δεύτερη παρουσία Του. 14 Μαΐου στις 1:14 μ.μ.

Ιφιγένεια Γεωργιάδου: Χαίρομαι ολόψυχα για αυτή την ανοιχτόκαρδη προσλαλιά...την ερμηνευτική αναφορά στο φωτισμό της ελεύσεως του Κυρίου...στις φωταυγείς ελλάμψεις του υπέρμετρου θεϊκού ελέους του ερμηνευτικά συνεκτικού υπερβατικά ιεραρχικού μυσταγωγικά εκπαιδευτικού θεϊκά σοφού αναζητητικά ερωτικού Ιησού ...ο ποιμήν του μοναχικού του δυσπρόσιτα προσεγγιστικού ανθρώπινα υπαρκτού εικόνα εραστής μοναδικός λυτρωτής μου. 14 Μαΐου στις 2:38 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.