1 Ιαν 2015

Τα πουλιά δεν θα τα σκοτώνουν πια οι κυνηγοί.

Τα.πουλιά..S. Drekou.If. Georgiadou

Τα πουλιά δεν θα τα σκοτώνουν πια οι κυνηγοί

ιφιγένεια γεωργιάδου‎ » Sophia Siglitiki Drekou 25 Μαρτίου 2014 ·
Είναι εδώ η καινούργια σελίδα που την γράφουνε οι δυνατοί !!!
Αφιερωμένο με αγάπη στην φίλη μου την Sophia!!!





Sophia Siglitiki Drekou: Ιφιγένεια μου συγκλονιστικό, υπέροχο και από τον αγαπημένο Σταμάτη Σπανουδάκη!! Έχεις καρδιά από μαργαριτάρια και μάτια σαν το πέταγμα του αετού! Υποκλίνομαι... σ'ευχαριστώ! 25 Μαρτίου 2014 στις 5:26 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Μοιράζομαι μαζί σου τα αρώματα!!! 25 Μαρτίου 2014 στις 5:48 μ.μ.

Sophia Siglitiki Drekou: Κι όμως σαν να με πήραν τ'ανοιξιάτικα αρώματα και μου χάΐδεψαν τα μάγουλα στοργικά. Θά'ρθει πάλι η Άνοιξη και τα πουλιά δεν θα τα σκοτώνουν πια οι κυνηγοί. 25 Μαρτίου 2014 στις 6:18 μ.μ.

Ιφιγένειά μου, έχεις μια καρδιά από μαργαριτάρια
και μάτια σαν το πέταγμα του αετού... 

ιφιγένεια γεωργιάδου: Sophia αν θυμάμαι καλά με γυρνάς πίσω ...σχεδόν στην αρχή της γνωριμίας μας!!! Πόσα έγιναν ...πόσα έχουν αλλάξει ....πόσα μοιραστήκαμε από τότε και πόσα έχουν περάσει... είσαι πολύ καλή φίλη... σε αγαπώ πολύ ...η Παναγιά να σε φροντίζει και να σε προστατεύει ...με την ζεστή της αγάπη!!!!! 4 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 π.μ. 
 
Sophia Siglitiki Drekou: Πολύ καλά θυμάσαι Ιφιγένεια... περίπου στην αρχή... 25 Μαρτίου ήταν η ανάρτηση και την βρήκα κάνοντας ανασκόπηση του 2014 στον τοίχο μου. (https://www.facebook.com/SophiaDrekou/posts/1503150779912111). Πόσα άλλαξαν από τότε... πόσα μοιραστήκαμε πράγματι. Επεισοδιακή συναισθηματική χρονιά. Η γνωριμία μας σταθμός!! Σε αγαπώ επίσης πολύ γιατί και σε μένα στάθηκες και στέκεσαι ακόμη ένας καλός άγγελος. Σ'ευχαριστώ. Ο Άγιος Νεκτάριος Βοήθειά μας όλον τον Χρόνο του 2015! 4 Ιανουαρίου 2015 στις 12:24 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία, πλούσιοι και δροσεροί ...παραμένουν οι καρποί της φιλίας μας...να ευχόμαστε για την σωτηρία της πατρίδας μας και την ευλογία του Κυρίου μας για την ειρήνη του Σύμπαντα Κόσμου... Την ημέρα που κοιμήθηκε η Παναγία οι κάποτε-λέγαμε-ότι-είμαστε-αριστεροί υπουργοί και βουλευτές, σε αγαστή σύμπνοια με τους δεξιούς, τους νεοφιλελεύθερους και τους κάποτε-λέγαμε-ότι-είμαστε-σοσιαλιστές, επέβαλαν το Τρίτο και Τρισχείριστο Μνημόνιο, εν μέσω χασμουρητών και ροχαλητών, σε μια Ολονυχτία Ολοκαυτώματος με θρησκευτική κατάνυξη (Πιστεύω εις μία ΤΙΝΑ, μητέρα παντοκρατόρισσα). Είναι πλέον η επίσημη θρησκεία του Ελληνικού Κράτους (και όχι μόνο), το μνημόνιο, η ευρωλατρεία. Μαθητεία Γνώσης & Επιστήμης. 25 Μαρτίου 2016 στις 11:21 π.μ ·

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.