1 Ιαν 2015

Αναγόμαστε σε υπέρτερες χρονικές αξιώσεις


Sophia με ευχές από τα βάθη της ψυχής το 2015
να μείνουμε ως αγαπημένα παιδιά
του μεγάλου και Πάνσοφου Δημιουργού
Ιησού Χριστού εγγυητές της σύνεσης.

Αναγόμαστε σε υπέρτερες
χρονικές αξιώσεις
του αειθαλούς της παραμονής

σε εγγυητικές βελτιώσεις
του απροσάρμοστου και ευέλικτου
στις καθημερινές αξιώσεις

ενός χρονικά απρόβλεπτου
και υστερικά αδιάθετου
εμπειρικού γίγνεσθαι

σε ισότροπες κυριαρχικές επιβουλές
των χρησιμοθηρικών και υπόλοιπων
άτεκτων ισορροπιών

της εκμετάλλευσης «καθ' έξιν»..

‎ιφιγένεια γεωργιάδου‎ προς Θεολογία,
Επιστήμη, Λογοτεχνία 31 Δεκεμβρίου 2014



Dimitrios Koutsoumpas Νὰ σᾶς χαίρεται ὁ Χριστούλης!

Καλὸ ταξείδι στὸν νοητὸ χῶρο τοῦ 2015! 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:33 π.μ. ·

Aggelos Pephanis Ευλογημένη χρονιά Ιφιγένεια και Σοφία !!! 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:26 μ.μ. ·

Sophia Drekou «σε εγγυητικές βελτιώσεις... άτεκτων ισορροπιών»»»» Δεν θα κάνουμε πίσω στο φωτεινό μονοπάτι. Το σκοτάδι ποτέ δεν νικά. Το σκοτάδι δεν τελειώνει. Όταν είσαι σε λάθος δρόμο... κι εμείς ιφιγένεια, ΝΑΙ... θα μείνουμε ως αγαπημένα παιδιά του μεγάλου και Πάνσοφου Δημιουργού Ιησού Χριστού εγγυητές της σύνεσης και της αδελφικής αγάπης μέσα από τα Μυστήρια Της εκκλησίας αλλά και των νοητικών, διασυμπαντικών διαδρομών μας μέσα στον αέναο χρόνο της Δημιουργίας Του! Ολόψυχα σου εύχομαι Φωτεινή Χρονιά! 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:52 μ.μ. ·

Sophia DrekouDimitrios και Aggelos, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τις ευχές σας οι οποίες είναι πολύτιμες και δώρα που ζεσταίνουν τις ψυχές μας. Ευλογημένη, αγαπητική εν Χριστώ Χρονιά! 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:55 μ.μ.

Μαρια Χαινισσα: ευχαριστούμε ! καλή χρόνια με πολλά ζεστά χαμόγελα! 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:35 μ.μ. ·


Sophia Drekou:«σε εγγυητικές βελτιώσεις... άτεκτων ισορροπιών»»»» Δεν θα κάνουμε πίσω στο φωτεινό μονοπάτι. Το σκοτάδι ποτέ δεν νικά. Το σκοτάδι δεν τελειώνει. Όταν είσαι σε λάθος δρόμο... κι εμείς ιφιγένεια, ΝΑΙ... θα μείνουμε ως αγαπημένα παιδιά του μεγάλου και Πάνσοφου Δημιουργού Ιησού Χριστού εγγυητές της σύνεσης και της αδελφικής αγάπης μέσα από τα Μυστήρια Της εκκλησίας αλλά και των νοητικών, διασυμπαντικών διαδρομών μας μέσα στον αέναο χρόνο της Δημιουργίας Του! Ολόψυχα σου εύχομαι Φωτεινή Χρονιά! 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:47 μ.μ.

Evangeline Manea: Ευτυχισμένο το νέο έτος!!!! 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:03 μ.μ.

Ιφιγένεια γεωργιάδου: Sophia Ευχές ευχές για όμορφη ευλογημένη νέα χρονιά με ευτυχία και χαρά!!!!!! 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:47 μ.μ.

Nicholas Michaloliakos Ν.Ι.Μιχαλολιάκος: Καλησπέρα και στις Τέσσερες αγαπημένες, Sophia, Evangeline, ιφιγένειαVaia θα φανεί όπου νάναι...) Χαίρομαι που καθώς περνάει ο καιρός δενόμαστε περισσότερο και αυθόρμητα αναβλύζει η Χαροποιός διάθεση κάθε φορά που σας βρίσκω μπροστά μου ! Καλή χρονιά ..!, Σημείωση: το εγγύητές τής σύνεσης μάλλον υπερβολικό μού ακούγεται ! Για κατεβήτε ένα κλίκ ! 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:06 μ.μ.

Evangeline Manea: καλή χρονιά κ. Nicholas !!!! 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:14 μ.μ. ·

Γιάννης Α. Μαλταμπες: Πάντα ακριβής, πάντοτε ψυχο ωφελείς όλους μας. Ευχαριστώ πολύ. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:29 μ.μ.

Triantafyllos Gkikas: Χρόνια καλά, γλυκά και ευλογημένα! 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:26 μ.μ.

Vaia Tzatzara: καλή χρονιά Nicholas, Sophia, Evangeline, ιφιγένεια 1 Ιανουαρίου στις 1:29 π.μ.

Theo Sav: Καλη Χρονια αγαπημένη μου Σοφία!!!! Με Υγεια και Αγάπη Σοφη μας!!!!Φιλάκια Πολλά!!!! 1 Ιανουαρίου στις 1:30 π.μ.

Dina Dimou: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΟΦΑΚΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ !!!.. 1 Ιανουαρίου στις 1:33 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: να μείνουμε ως αγαπημένα παιδιά του μεγάλου και Πάνσοφου Δημιουργού Ιησού Χριστού εγγυητές της σύνεσης >>> Nicholas καλή χρονιά με ευλογία και χαρά ....ευχή από τα βάθη της ψυχής μέσα από τους μόχθους της προσευχής και την δοκιμασία της αρετής εγγυήτρια της σύνεσης .... στου ονόματος Του την χάρη ........μέσα από την δοκιμασία της οργής και την ατελεύτητη ανατροπή της καθημερινής αποφυγής στην εμπαθή καταφυγή ....στους δρόμους της αποφυγής με επιμονή και άπειρη υπομονή..... να παραμείνω.. 1 Ιανουαρίου στις 11:27 π.μ.

Nicholas Michaloliakos Ν.Ι.Μιχαλολιάκος: Εἶπα και εγώ μήπως ιφιγένεια ἂφηνες ἀπαρατήρητο τον υπαινυγμό μου ! Αλλά ο υπαινιγμός εἶναι ἓνα εἶδος σκουντήγματος ὃπως γινεται με καποιον που καθόμαστε δίπλα δίπλα και του ριχνουμε αγκωνιές για να μας προσέξει μετέτρεψες ὃμως λίαν ἐπιδέξια τον υπαινιγμό μου σε μια υπέροχη ευχή ..

Με φοβερή δεξιότητα μετέτρεψες μια ευχή που ἐμπεριεῖχε σπέρματα αλαζονικῆς προσευχῆς να γίνουμε ἐγγυητές της σύνεσης κλπ κλπ ῞ στην παράκληση να οδηγηθοῦμε στην σύνεση ! Ἓτσι την μετέτρεψες σε μια ὑπέροχη εὐχή για την ὁποία σε ευχαριστῶ!!!

Σημείωση 1: Η οργή για την Οποίαν μιλᾶς σε αυτήν την ὠραῖα τελευταία ευχή, εἶναι μήπως η ὀργή που αισθάμθηκες διαβάζοντας το σχόλιο μου;

Σημείωση 2: Υπάρχει και η απάντηση Δεν ξέρω δεν ἀπαντῶ !Σημείωση 3: Χρονια Πολλά με Υγεία και αγάπη !!! 1 Ιανουαρίου στις 11:41 π.μ. ·

ιφιγένεια γεωργιάδου: Nicholas απάντηση στην Σ1.η παρερμηνεία με οδηγεί μέχρι την αμηχανία ...μετά ενεργοποιείται ο μηχανισμός της ανασκευής και της ανάπλασης σε διάσταση άλλη. Σ2.υπάρχει η απάντηση δεν ξέρω ....είναι η μόνιμη κατάσταση που διακρίνω μέσα στο μυαλό.....το δεν απαντώ ....το θεωρώ προσβολή στην φιλία μας την μεγάλη.... Σ3.εύχομαι από βάθους καρδιάς υγεία ευτυχία και χαρά και ότι άλλο επιθυμείς εσύ και η οικογένεια σου. 1 Ιανουαρίου στις 2:29 μ.μ.

Kassiani Poulianou: Καλή και ευλογημένη χρόνια, να κάνετε υπέροχες αναρτήσεις που μας ανεβάζουν όλους.Ο Θεός να σας φωτίζει πάντα!!! 1 Ιανουαρίου στις 9:44 μ.μ. ·

Σοφία Ντρέκου: να μείνουμε ως αγαπημένα παιδιά του μεγάλου και Πάνσοφου Δημιουργού. 4 Μαΐου στις 1:22 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.